Dzięki :). Wejście rzeczywiście jak do chałupy...
Wersja do druku
Dzięki :). Wejście rzeczywiście jak do chałupy...
Żeby zachować tematykę wiejsko-sielsko-rolniczą...i oczywiście w temacie chałup...dziś dla odmiany...kukurydza
Załącznik 175960
Załącznik 175961
Toż to "koński ząb" :D
Doskonałe :)
Ale koński ząb to odmiana kukurydzy :mrgreen:
Gdzie wybudowano? Doliczylem sie 25 kondygnacji :-)
Fajnie kukurydzę potraktowałeś. :)
Podoba mi się.
Dobra ta twoja kukurydza. Przejeżdżałem koło nich wiele razy, ale z auta wygląda jakoś inaczej :)
Rozkręciłeś się - świetne zdjęcia :)
Pierwsza kukurydza ok. Znów po parku sie włóczyłeś?
Chętny to nawet jestem na szpacerek ale vena mnie opuściła. Mogę Ci statyw nosić :)
Czekam na powrót z naprawy, jutro tam dzwonię bo nie mam żadnych powiadomień ( chyba że tak to działa, śledzenie produktu nie działa).
Stylus jest dla mojej Córki, zapamiętaj to sobie raz na jutro :) Ja nadal biję się z myślami co kupić. Ostatnio nawet błądziłem myślami za panasem fz1000.
Tak patrzę na te zdjęcia i widzę że mieszkańcy Kukurydzy coś na balkony nie wychodzą :-P
No chyba że tak wczesna pora była jeszcze.
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted::twisted::twisted::twisted::twisted:
---------- Post dodany o 13:56 ---------- Poprzedni post był o 13:54 ----------
A właśnie ser lubię i często jadam, benzynę to lubi moja Madzia. :mrgreen:
---------- Post dodany o 13:57 ---------- Poprzedni post był o 13:56 ----------
Tam było : ...spokojnie to Golf. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
...i może to jeszcze
Załącznik 176079
Załącznik 176080
Jak to powiedział ggolus, "prawie jak Flatiron" ;-)
Załącznik 176100
Szyb Prezydent w Chorzowie
Załącznik 176109
Coś "poginęły" zdjęcia w tym wątku, się nie wyświetlają..., a może tylko u mnie...
Myślałem, że jakiś window a tu szyb. Fajna konstrukcja, taka foto-rozwojowa :)
U mnie nie ma załącznika, jest link : szyb.jpg i jak na niego kliknę faktycznie zdjęcie się pokaże
[/QUOTE]A reszta normalnie widoczna...[/QUOTE]
a w reszcie postów w wątku nie mam nawet linka do zdjęć, że o załącznikach nie wspomnę. Może jakiś związek z zmianami na forum, albo u mnie się coś pochrzaniło (w innych wątkach jak na razie tego problemu nie zauważyłem)
Ja też nie widzę na ostatnich stronach żadnych zdjęć...