BW pasuje do starszych ludzi...ale pierwszy raz podoba mi się Paulina na 3 fotce...i te białe paznokcie !!
ale 2 niespecjalnie..
Wersja do druku
BW pasuje do starszych ludzi...ale pierwszy raz podoba mi się Paulina na 3 fotce...i te białe paznokcie !!
ale 2 niespecjalnie..
Obie wrzuty przyjemne. Ciekawsze te ostatnie zdjęcia. Chociaż BW trochę mało soczysty.
Pozdrawiam AP.
dziekuje niechciałem przesadzić :) pozdrawiam
Oj nie jestem taki pewny.Popatrz-moze zmienisz zdanieZałącznik 56247Załącznik 56248Załącznik 56249Załącznik 56250
no tak mirek bardzo ladne fotki twoje
Mirek54 foty swietne:-)
Załącznik 56310Załącznik 56311Załącznik 56312
mirek nie odpowiada?
maćku, numeruj fotki - będzie łatwiej się do nich odnosić.
ostatnie powyżej - z białymi paznokciami, bardzo fajne.
Bardzo podoba mi się pierwsza fota z ostatniej wrzutki - zdjęcie dziewczynki. Ten facet z wąsami też ma potencjał ale odnoszę wrażenie, że inna konwersja do b&w dałaby lepszy efekt.
dziękuje pozdrawiam
Dwa pierwsze - błyskałeś ? Fartuch daje po oczach za bardzo. Ale jest lepiej jeśli chodzi o oświetlenie twarzy w porównaniu do poprzednich. Już nie są takie ciemno-ziemiste.
Przygaś biele na fartuchu i będzie OK.
3 zdecydowanie nie, może efekt był zamierzony, ale wygląda jak zepsute. Te rozmazania nic nie wnoszą. Za to 4 tak, fajne, dynamiczne.
Na wszystkich sie pieknie swiatlem pobawiles.W galerii juz sobie pozwolilem na trzy slowa.Pokaz je w kolorze w cieplych miedzianych ciemnych barwach-chyba bedzie fajnie.
i dla mirka cm z dołu mniej Załącznik 56523 6
z kolorem moze byc lipa mam matryce w laptopie i chyba mnie przeklamuje troche zobaczymy dzieki ze wpdłes pozdrówki
Osobiście uważam,że trójka wyróżnia się zdecydowanie na tle reszty. Jest super. W 1 nie leży mi czapa, może kobietę bym w nią ubrała, ale facet mi nie pasuje. W dwójce światło jakoś tak kieruje mój wzrok na bark. Z dwóch ostatnich moim zdaniem lepsza jest 5 (i nie wiem czemu, ale widziałabym modela w koloratce - ma jakiś taki uduchowiony wyraz twarzy :) ).
mam jeszcze kilka kadrow ale to moze jutro
to nie jest damska czapka to typowa zimówka z nausznikami jak czołgówka czy jak tam się zwie :) hmmm wyszo jak dlamnie ciekawie jakoś innaczej dlatego dziasiaj wybralem to zdjecie ,uduchowiony wyraz twarzy dziekuje pozdrawiam
Trojka jak dla mnie :-)
Tak, ja wiem, że to męska czapka, tylko uważam, że jakoś mi tu nie pasuje. :)
Zdjecie "profilowe" (nomen omen) z galerii b. dobre. Zdecydowanie dobra robota z cieniem i swiatlem!
T.
wow... bardzo mi się podobają lubię takie klimatyczne fotki... i uwielbiam jak są czarno-białe i w sepii...:)
Ciekawa seria profili. Mnie najbardziej odpowiada czwórka. :grin:
Załącznik 56543Załącznik 56544Załącznik 56545i dla tych co wola widoki i moja norda juz sie opaczyła
Podobają mi się te ćwiczonkam z profilami. Niebagatelne wyzwania, dać radę twarzy i ze światłem się mocować. Czepnę się - być może cień z lewej strony twarzy mógłby oku oferować jakieś zarysy, zapowiedzi. Ale profil jast kapitalny, bez niedomówień, namacalny, pełny. Ładne łaskorzeźby. Pzdr, TJ
Siodemka ok :-) a z widoczkow to trojka cool :-)
Załącznik 56546Załącznik 56550Załącznik 56552color hmm czy nie przegiolem oceńce sami kolory z matrycy laptopa czego za duzo a czego za mało
Będę uparcie się czepiał, że przeostrzasz, ludzkie oko tak nie widzi. Poza tym 1. nazbyt pomarańczowy odcień.
10,11,12
Załącznik 5655513 oby trafiona z kolorem dajcie znać jak to wyglad
9 krajobrazowa- bardzo przyzwoita :)