Dwojeczka oraz trojeczka cool.
Wersja do druku
Dwojeczka oraz trojeczka cool.
Na miniaturce myślałam że 2. i 3. to jakaś specjalite technika :D Cóś bym jeszcze z nimi pokombinowała, może z krzywymi alboco żeby jeszcze dziwniejsze były...
A ten szybowiec to z ludzikiem był, czy bez?
szybowiec to bez ludzika medel Sterowany radiem o rozpiętości 2m :) niestety nikogo nie uśmierciłem
AGA się zrobi jeszcze dziwniej :)
Bo wiesz... gdyby to był szybowiec rządowy, to przynajmniej ktoś kupę kasy by dostał... ;)
3 jest bardzo fajna.
B.ładna 2 , mój klimat ;)
Czołem szalony tazie!
2 i 3 pojechane na max'a i fajne!
Pozdrawiam
pojechający
Ja
Taz, 2 i 3 cudne. Bajka Panie :roll:
No to super że się podobają, zostałem tam dotkliwie pokąsany przez jakieś p...... robale :). Także foto przez łzy :)
2 i 3 - bardzo udane. :)
I pozamiatales pod swiatlo-respekt.
e tam pozamiatałem, miotła to obce mi narzędzie :) mój kot pełni role szczotki jak go zdenerwuje szoruje sierścią po podłodze.
tego u mnie śmietniku jeszze nie było.
kilka widoczków z naszych gór w formie ruchomej :)
http://www.youtube.com/watch?v=6ws42xu0Ycs
to teraz pora na totalny szajsz :) czyli jak jest zbudowane okno i tak nikogo to nie obchodzi
Nadałeś memu życiu sens tą fotą:grin:
Witajcie wszyscy w ten upalny wieczór. czas odświeżyć wątek aby nie zaległ z forumowych zmarzlinach:) Moją nieobecność można tłumaczyć na kilka sposobów. Ustalmy że zlodowacenie zamknęło wejście do mojej jaskini i odcięło od świata, w końcu patyczkiem od lodów się odkopałem. oto szybkie przeprosiny z aparatem :)
Taz, bójże się Boga! Miło Cię widzieć, mam nadzieję że odkop jest stały :)
Taziku jakże się cieszę z Twojego kambeku :D Wyostrz trochę te fote i będzie git ;)
tak patyczkowy odkop na stałe :)
Taz, gdzieś Ty się podziewał łobuzie? Coś mi nie bangla z tą jaskinią :wink:
romku nie ostro bo tak miało być:) układ optyczny złożony z szyby słońca i ściany ma ograniczenie pozdrawiam Was ciepło
wali mnie się w oczach :)Romku przepraszaju.
Nie ma to jak zdrowy patyk! Tak trzymaj!
Miło Cię znowu widzieć na forum. AP.
Bardzo dobrze że się odkopałeś :-) bo przez tę różnorodność tematów jest u Ciebie bardzo ciekawie. Potrafisz zaskakiwać.
Hades przywołałem i z przyjemnością witam was wszystkich. Upije się kogo trzeba i zwolnienie się podpisze :)
Hoho! :D
Nie znikaj znowu!
Taztazku, ja też tęsknię!!! :)
Witajcie stęsknieni , mam nadzieję że tym razem uda się zagościć na dłużej.
Przeprosiny aparatem trwają nadal, ale nabywam coraz większe chęci do działania .
Pozdrawiam wszystkich oczekujących :)
Apz masz rację, zaginiony w akcji ...
W końcu się znalazł. Witaj i nie znikaj:mrgreen: