troche jednak inaczej sobie pana wyobrazalem, Panie Dzemski ;)
Wersja do druku
Ciekawe spostrzeżenie ciekawego pana. Nigdy nie podchodziłem do tych spraw tak, że miejsce po kościele jest z samej swej istoty uświęcone i budowla czegoś na kształt skweru (teraz ma to kształt skweru - kiedyś był to skwer) może ranić czyjeś uczucia religijne. Fajne zdjęcia! Ja niestety niczego fajnego na Jarmarku nie uchwyciłem.
Fajne fotki "zakręconego" pana.
znów małe co nieco z Lubelskiej ulicy:
Niestety widzę tylko reklamę cba.pl, że niby najlepszy darmowy hosting...
już poprawiłem :)
Z migawek z biodra bw podobają mi się panie na ławeczce i panna na tle okna w którym miasto się odbija- tu aż prosiłby się kadr w prostokącie :grin:
Moim zdaniem kwadraty mają też urok i pasuje do tej ciasnej uliczki.
Pierwsze z jarmarku znakomite
Gosc z jarmarku bardzo fajnie uchwycony.....panie redaktorze :mrgreen:
znów migawka z Lublina (szumi, bo ilość światła nie pozwalała już na niższe od 800 ISO)
Prorok doskonały. Wypędzanie handlarzy ze świątyni już kiedyś było. Ciekawe, czy to tylko naśladownictwo, czy to się zawsze tak zaczyna. Jeżeli to drugie, to w Lublinie będzie się jeszcze działo...:wink:
i znów Lublin:
żeś ją tak od dołu, z zaskoczenia :cool: ale fajnie wyszło
Na przedostatnim, ci panowie wyciągnięci z cieni - masakra, nosz Dżemi... :roll:
Piękne zdjęcia teatralne, zwłaszcza te z 10 sierpnia (wycofane z galerii).
buffy, nic nie wyciągałem, takie ISO800 produkuje mój canon (niestety).
i następne z Lublina:
Ale te canony szumią... wyrzuć ten badziew :D
A to ostatnie? :shock: Agnieszka Osiecka ŻYJE??
i next (w kolorze tu: http://dzemski.y0.pl/displayimage.php?album=3&pos=38 )
Z teatru jak zawsze wysoki poziom i bardzo się swą orginalnością barwy i tematu podobają. Z zaciekawieniem też pooglądałem życie na ulicach, na których oddajesz fajnie sylwetki ludzi i specyficzny rys osobowości w danej chwili.
dziękuję Wiejo :)
teraz z innej beczki, plakat jaki zrobiłem do nowego spektaklu MAAT (jest spory, więc można otwierać w nowym oknie):
Plakacik super.
kilka fotek z mojej małej robótki jaką dłubałem ostatnio ;) Dla oglądaczy o mocnych nerwach ;)
2 pierwsze to usuwanie znamienia
ostatnia to artroskopia kolana
O kurcze! Obejrzeć to jedno, ale być na miejscu i robić zdjęcia :-P o nie, nie dałabym rady chyba.
podczas ostatniej operacji (tej na ostatnim zdjęciu) byłem ubrany dokładnie tak samo jak chirurg ortopeda.
:shock: ja tam lubię to oglądać, ale po krótkim czasie słabnę lub goni mnie na kibelek ;) jakaś podświadomość czy coś :-P
pzdr
DŻEM!!! WYŚLIJ MI W KOŃCU MOJE FOTY!!!
ps. Privy nie pomagają to publicznie chłopa zganię.
już czekają, ale wiesz jak ja się zbieram, jak sójka za morze. Myślę, że w kole środy Ci wyślę. Bo jutro z rana wyjeżdżam do Kazimierza na kilka dni.
pozdrowienia z Kazimierza :)
dalszy ciąg pozdrowień z Kazimierza (obrabiałem na lapie, więc sorka, jak coś nie wyszło) :)
Okienka najbardziej, w otwartym MZ ciut za ciemno a w zamkniętym jakby ostrość uciekła.
Babuleńka tez spoko.
Pozdrawiam
Babuleńka bardzo fajna. Myślałem na poaczątku, że trzyma Ci kubek z wodą podczas pozowania.
Bardzo ładne pozdrowienia.
Plakat niezwykle udany i robi wrażenie. Z sali operacyjnej ciekawe ale to drobne zabiegi. Z Kazimierza fajne klimatyczne oddające charakter tego uroczego miasta. Jednak mi się najbardziej podobają te z jego okolicy.
jeszcze jedno foto babinki
i sympatyczny klolega pajączek w Nerowym Dole
widok z baszty w stronę Janowca