Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Coś sugerujesz? Wiedziałem że podchwycisz temat !! :lol:
Cytat: Zamieszczone przez tropic Też nad tym bolałem...gdyby pogoda była łaskawsza to namówiłbym gospodarza na sesję na dworze, ale w takiej sytuacji...:-( No dziś wyjątkowo zimno było, to mógłby zmarznąć.
Cytat: Zamieszczone przez ahutta No dziś wyjątkowo zimno było, to mógłby zmarznąć. E nieee...jego to kozy grzeją :mrgreen: ---------- Post dodany o 22:47 ---------- Poprzedni post był o 22:41 ---------- W drugim garażu miał dwa Velorex-y ale nie było jak sfotografować...
Zaintrygowały mnie te kozy. Hmmmm kozy powiadasz...
Cytat: Zamieszczone przez ggolus Zaintrygowały mnie te kozy. Hmmmm kozy powiadasz... Jedna o imieniu Aldonka,pewnie by Ci się spodobała ;-)
No, a Tropic się tam zadomowił :p
Tropic, tylko Aldonki mi nie eksploatuj. ---------- Post dodany o 21:57 ---------- Poprzedni post był o 21:55 ---------- Cytat: Zamieszczone przez ahutta No, a Tropic się tam zadomowił :p Prawdziwy rockers jeździ na Harley-u, ma piękne kobiety i pije whisky. Tropic, ma piździki, kozy i pewnie jabcoki popija ;) Minirockers :)
Cytat: Zamieszczone przez ggolus Tropic, tylko Aldonki mi nie eksploatuj. Gdzież bym śmiał...co przechodzę to tylko smętnie beczy Grzeeeeeś...aż się serce kraje !!
Cytat: Zamieszczone przez tropic Gdzież bym śmiał...co przechodzę to tylko smętnie beczy Grzeeeeeś...aż się serce kraje !! Zbiero Ci sie, aż kejś nachytosz ;)
Wacpan dobra robote robisz, ze tak powiem :-)