Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Takie parametry zdjęcia wyświetlane są u mnie...
---------- Post dodany o 13:34 ---------- Poprzedni post był o 13:31 ----------
Jeśli rzeczywiście coś zrobiłam to jedynie przycięcie z większego zdjęcia... :/ choć muszę przyznać że nie pamiętam... oryginału zatem nie posiadam bo kiedyś ktoś powiedział mi żeby kasować wszystko co nie jest ok... bo szkoda miejsca:)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
No i dobrze radził:)
Może hadesowi wystarczy. Ja bym chciał jednak zobaczyć to ostatnie, które poprawiałaś, w wersji prosto z aparatu (jeśli masz).
Spróbuj tym razem http://www.picshot.pl/public. Odznacz "Publiczny?" a po załadowaniu, zastosuj się do wskazówek: "Link do tego uploadu - prawy przycisk myszy > kopiuj adres odnośnika". Skopiowany adres, wklej w wątku.
Dzięki, w wolnej chwili pobawię się :)
Co można zrobić z drugim, pokazał już Krakman.
Mnie bardziej interesowało to pierwsze. Powiem tak- ja nie potrafię nic ciekawego z nim zrobić. Zdjęcie jest kiepskie technicznie, wygląda jakby robione kiepską komórką na dodatek przy bardzo niekorzystnym świetle..
Zróbmy tak- jak zrobisz następne zdjęcia, skopiuj je i obrabiaj kopię w/g własnego "widzimisię" a oryginał zachowaj do ewentualnego powrotu do tego zdjęcia. Na wypadek gdybyśmy Cię poprosili o pokazanie lub gdybyś sama uznała, że Twoja wizja Ci się nie podoba i chcesz zrobić nową wersję.
Zawsze dobrze jest zachować oryginał. Ponieważ masz niewiele miejsca na tablecie, pomyśl o przechowywaniu oryginałów na zewnętrznym serwerze albo w chmurze (?)
czterolistna koniczynka... Ty to masz szczęście Beata :)
helmuth dziękuję za zainteresowanie... obecnie przebywam w berlinie u mojej przyjaciółki więc nie dziwcie się że nie widać mnie na forum... nie zniechęcam się :) Jak będę miała coś ciekawego to wrzucę...:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Coś z archiwum :)
No nie wiem :roll:
Koloru tu niewiele, może lepiej było by BW?