1 załącznik(ów)
Odp: Rzadkie lub mało znane militaria
Jako że w wątku mało jest sprzętu pływającego - pora trochę to nadrobić. W trakcie wrześniowego zwiedzania Twierdzy Wisłoujście w Gdańsku miałem jak się to mówi niezłego fuksa będąc akurat we właściwym miejscu i czasie, gdyż na Martwej Wiśle udało mi się ustrzelić korwetę ORP Kaszub (zwaną wcześniej dozorowcem projektu 620).
Załącznik 106227
Zawsze tu coś ciekawego spotkam. Korweta fajna, ładnie ją sfociłeś. Gratuluje i pozdrawiam
Jesteś pod "obserwacją". Tyle że ja na wystawach nie bywam, ale czasem coś upoluję na rowerku.:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
Zawsze tu coś ciekawego spotkam. Korweta fajna, ładnie ją sfociłeś. Gratuluje i pozdrawiam
Dzięki Rysiek! :) Na Twoje zainteresowanie zawsze można liczyć.
---------- Post dodany o 22:04 ---------- Poprzedni post był o 21:59 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Jesteś pod "obserwacją". Tyle że ja na wystawach nie bywam, ale czasem coś upoluję na rowerku.:grin:
Kilka razy już obiecywałeś że coś wrzucisz, a jak na razie fot nie widać - liczę na Ciebie BIKER! :wink:
Przecież jak u mnie w stopce, cały czas Was obserwuję. :shock: :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Przecież jak u mnie w stopce, cały czas Was obserwuję. :shock: :mrgreen:
A już się obawiałem że zapomnisz zaznaczyć swoją obecność. :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Operator
A już się obawiałem że zapomnisz zaznaczyć swoją obecność. :grin:
Ja małomówny jestem. :cry:
Takie wymogi KGB. :mrgreen:
2 załącznik(ów)
A proszę Cię Panie bardzo. Specjalnie dla Ciebie- rakieta V-1 prosto z Pennemunde:grin: bo tam mnie diabli ponieśli.
Jak znajdę, będzie więcej.:grin:Załącznik 106238 No i znalazłem bliźniaczkę czyli V-2 znaną jako "cygaro". Tylko ja.....trochę nie na temat:grin:Załącznik 106243Załącznik 106243Załącznik 106244
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
A proszę Cię Panie bardzo. Specjalnie dla Ciebie- rakieta V-1 prosto z Pennemunde:grin: bo tam mnie diabli ponieśli.
Jak znajdę, będzie więcej.:grin:
Super wrzuta rzadkiego i ciekawego sprzętu! Mała uwaga : pierwsza fota to właśnie V2, a druga przedstawia V1. :) Pytanie tylko czy to repliki, czy też oryginały?
P.S. - trzeba było wrzucić powiększone (będzie więcej odsłon).:wink:
To chyba repliki, Braun zabrał wszystko do USA, aby ruskim w łapki nie wpadło.