Wszedłem przez przypadek i .... będę wracał. Piękne zdjęcia zwykłych miejsc. Gratuluję spojrzenia. Jest w tych zdjęciach taka moc, która każe zabrać aparat i wyruszyć przed siebie.
Wersja do druku
Wszedłem przez przypadek i .... będę wracał. Piękne zdjęcia zwykłych miejsc. Gratuluję spojrzenia. Jest w tych zdjęciach taka moc, która każe zabrać aparat i wyruszyć przed siebie.
Bardzo udana wrzuta. Ostatnie (GS8 ) podoba mi się najbardziej. :grin:
Dzięki za wpisy. Tak sobie pomyślałem, że jednak jakąś skałkę ze Stołowych trzeba pokazać bo jak by to wyglądało. Nie są to zdjęcia najlepsze ale chyba mogą być
Błędne Skały:
GS9
GS10.
[QUOTE=yamada;86377 Nie są to zdjęcia najlepsze ale chyba mogą być [/QUOTE]
Uważam, że w wypadku tych zdjęć samokrytyka nie jest wskazana.
Pozdrawiam
Samokrytyka zawsze jest wskazana :P A co my sobie myślimy - to już zupełnie inna sprawa ;)
Mam słabość do tych gór. Najbardziej mi utkwiły z dzieciństwa (dla dzieci Góry Stołowe są chyba najmniej nudne ;)), za doroślaka okazało się, że nadal kręcą swym bogactwem kształtów.
Ostatnie świetne (troszkę szumu na zdjęciu) - lubie podobne klimaty i podobną grę świateł i cieni.
Piękne światło na GS10
GS10 miodzio z tym swiatelkiem :-)
Co do szumów na zdjęciach, mi on nie przeszkadza, szczególnie przy ISO 1600. Nie raz jeszcze na moich zdjęciach będzie i wątpię czy będę za wszelką cenę się go pozbywał. Nie rozumiem czasem tego ciśnienia na bezszumowe i z papierową głębią ostrości zdjęcia. To tylko gwoli informacji że szum jeśli jest lub będzie to moje niedopatrzenie, lenistwo czy inny diabeł. Jak jest to ma być. Ja z tym mogę zyć bezstresowo :)
W ramach odpoczynku od landszaftów ( czyt. widoczków :) ) zapodaję jedno z niewielu zdjęć makro jakie zrobiłem na początku mojej przygody z E-M5. Nie jest to super fota jakich wiele widziałem na forum ale uwag krytycznych chętnie wysłucham
E-M5 + mZD 12-50 + reynox250 robione z ręki.
M1.Załącznik 71214