Odp: Wątek morski - zbiorowy
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Hehe, dla mnie to też młody :mrgreen:
...
nie to żebym się staro czuł :D
no i co ????!!!! będziesz się z nami odmładzał ???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
no i co ????!!!! będziesz się z nami odmładzał ???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bardzo dobre pytanie :-)
Ostatnio byłem u doktora. Rozpoznanie - łękotka. Ale to był "domowy". Ortopeda powiedział: "SKS" -> Starość-K**wa-Starość :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ostatnio byłem u doktora. Rozpoznanie - łękotka. Ale to był "domowy". Ortopeda powiedział: "SKS" -> Starość-K**wa-Starość :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...nie przejmuj się !!! piasek wszystko wyciągnie !! :mrgreen: A gdzie najwięcej piasku ?? nad morzem....lub jego dnie :mrgreen: Nie masz wyjścia !! Potrzebne Ci SPA na jachcie !!! I nie tak drogo jak u Gołębiewskiego !!:twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
...nie przejmuj się !!! piasek wszystko wyciągnie !! :mrgreen: A gdzie najwięcej piasku ?? nad morzem....lub jego dnie :mrgreen: Nie masz wyjścia !! Potrzebne Ci SPA na jachcie !!! I nie tak drogo jak u Gołębiewskiego !!:twisted:
No fakt, mówią że jest tylko dwóch dobrych lekarzy: dr Piasecki i dr Klepacki :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
No fakt, mówią że jest tylko dwóch dobrych lekarzy: dr Piasecki i dr Klepacki :mrgreen:
Raczej grozi Ci sztormiak i kotwice (gumowce), lub rozgrzane dechy lecznicze gdy flauci...
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Raczej grozi Ci sztormiak i kotwice (gumowce), lub rozgrzane dechy lecznicze gdy flauci...
Bodzip tutaj gorace dechy jak flauci...:-)
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Bodzip tutaj gorace dechy jak flauci...:-)
jak foki :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
jak foki :)
...mam rozumieć że komando "foki" Ci pasi ?? :mrgreen:...dopisuje Cię do załogi !!