Odp: Zmurszało-struchlały wątek
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Takie cóś drzewiej bywało:
"ten jeden boczek spuchł od niejedzenia
ten drugi boczek spuchł od niepicia
ani za grosik nie ma we mnie życia"
===kozucha kłamczucha====
:mrgreen: :mrgreen:
no przecież to bajka o moich boczkach tylko nie skończona jeszcze ;)
Jarmano, Saboor`ze, Mirku: aleście się posunęli pod moją nieobecność ! Istna Sodomnia i Gomornia zapanowała !
A serio, to pani rzeczywiście przewróciła sie razem z krzesłem z powodu struchlałości nóg. Nie mam tego na fotach niestety, gdyż będąc w szoku zaniefociłem.
Owszem, spytałem czy nic się jej nie stało, po czym pani kontynuowała opalanie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Dzuiko
Jarmano, Saboor`ze, Mirku: aleście się posunęli pod moją nieobecność ! Istna Sodomnia i Gomornia zapanowała !
A serio, to pani rzeczywiście przewróciła sie razem z krzesłem z powodu struchlałości nóg. Nie mam tego na fotach niestety, gdyż będąc w szoku zaniefociłem.
Ale my się nie posuwali ... No Jarmana, Mirek wytłumaczcie koledze, że tu na prawdę nikt nikogo ... .
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Ale my się nie posuwali ... No Jarmana, Mirek wytłumaczcie koledze, że tu na prawdę nikt nikogo ... .
ja o swinstwach takich intymnych tak po prawdzie pisac nie bede:mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
ja o swinstwach takich intymnych tak po prawdzie pisac nie bede:mrgreen:
Pisz po mnie, nie musisz po prawdzie:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Dzuiko
No proszę, Pani spadła z krzesła? zawsze mi mówili, żem taki jakisiś jasnowidz, ino trochę zezowaty ponoć, ale że na taką odległosć widzę to żem nie miała bladego pojęcia... martwi mnie jeno, że żem tego posuwania nie przewidziała (no i nic nie poczułam!!!!) a przez to teraz Miruś Saboor-a może zapisze ( nie wiadomo komu nawet ;) ) :mrgreen: :-P
3 załącznik(ów)
Na terenie pewnego opuszczonego i wyburzanego właśnie zakładu odkryłem taki oto kącik relaksu :
Tu by chyba kolor lepiej zagrał, pewnie lepiej oddaje szczegóły.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Tu by chyba kolor lepiej zagrał, pewnie lepiej oddaje szczegóły.
Sprawdziłem, kolor zupełnie mi tu nie pasuje i nie poprawia szczegółów.
2 załącznik(ów)
Struchlałość trzymaka i bezrękość atlasa :