Kapitalne
Wersja do druku
Kapitalne
Niesamowite masz te zdjęcia. Przejrzałem cały wątek i trudno mi znaleźć jakiekolwiek, które by mi się nie podobało. Są po prostu piękne..
Ty mu tak nie radź - obok to była zatoczka i bystrze jakieś poniżej - jakby poszedł w prawo za kadrem, za Twoją podpowiedzą mógłby się zanurzyć razem z aparatem.
Piękne mleko, piękne plenery.
Pamiętam jak 1x w roku sprowadzaliśmy w moich studenckich czasach żaglówki z Nieporętu na Wał Miedzyszyński na piechotę po warszawskim brzegu. W okolicy mostu Poniatowskiego z reguły zastawał nas zmrok, Potem już ciemność, światła miasta i mgła . Plusk przepływającej wody. U mnie takich dziwów nie ma. Mgieł spodziewam się dopiero w sezonie październik do grudzień - czasem.
Podobają się mi te mleczne foty.
Pozdrawiam AP.
Co tu gadac kolejna wrzutka swietna :-) Piekne miejsca pokazujesz w takiej formie.
Dzięki za opinie i słowo :-)
Masakrer Apz ma troszką racji w prawo mógłbym iść tylko w stroju do nurkowania jaki Ty masz ;-) moje wodery to za mało, z prawej już zaczynała się głębia. Mam wprawdzie podobny kadr do tego o którym chyba myślisz, ale z uciętym odbiciem wyspy i bez odbicia chmur. Tez chyba ciekawy kadr, ale już nieco inny. Oto on:
91.
I jeszcze trzy inne z tego poranka skoro te się spodobały :-)
92.
93.
94.
Ostatnia fotka ma kapitalne swiatlo.
94. Pięknie światło zagrało. Dla takiej foty warto wstawać rano i przez tydzień jej szukać.
Pozdrawiam AP.
Ależ piękne fotki tu wrzucasz, magiczne mgiełki, piękne światło, fajny klimacik, rewelacja.
Tak jak zwykle.:grin:
Dzięki za wizytę i wpisy.
Kolejna wizyta nad Wisłą zaowocowała takimi kadrami.
95.
96.
97.
98.