Nauka świetnie Ci szła, ja na razie myślę o szerszym kącie i cały czas się waham 9-18 czy rybka...
Pozdrawiam AP.
Wersja do druku
Nauka świetnie Ci szła, ja na razie myślę o szerszym kącie i cały czas się waham 9-18 czy rybka...
Pozdrawiam AP.
Mysik, dla mnie the best jest żabcia- rewelacja!!!
To dziś jeszcze wieczorna wrzutka. :)
Może Was zaskoczę, ale I jest z 9-18 ;) Helmuth - rybka jest pewnie fajna do architektury, ale mi by się za szybko znudził efekt. 9-18 jest wszechstronniejsze. Dwa kolejne zdjęcia nie miały już szczęścia mieć możliwości być potraktowane szerokim kątem, ale robiłam je 8 lat temu, więc sobie wybaczam. ;) Dziękuję za opinie. To taki malutki eksperyment, pewnie jeszcze coś wrzucę za jakiś czas.
Zastanawiam się nad wybraniem jakichś zdjęć czarno-białych, oprawieniem i powieszeniem na ścianie. Oczywiście mam problem, które... rodzinne to inna bajka. Wieszacie swoje zdjęcia?
Na pewno zawiśnie moje ulubione :mrgreen: Było w starym wątku, tu tylko wrzucam dla tych, którzy nie widzieli.
Tyle gdybania. Póki co wracamy do kolorowego świata :)
70. Na miejscu 70 w notowaniu czapla. Ujęcie jedno jedyne, nie była skłonna do współpracy, bo się wzięłyśmy z zaskoczenia. ;)
I oczywiście pod światło, bo jakby inaczej.
I rozpoczynam serię zdjęć z latarni morskiej w Jarosławcu. Dzisiaj pierwsze 3:
71.
72.
73.
Wszystkie się podobają, no może 73 najmniej. Po czapli widać, że zaskoczona i myśli co zrobić:grin:.
A to czarno-białe będzie miało jakiś ciąg dalszy po 22? :wink:
Niestety, dzisiaj po 22 walczę z typologią krajobrazu oraz bioróżnorodnością Polski, to znaczy kończę rozdział mojej pracy doktorskiej. :( Ale mam nadzieję, że do weekendu dorzucę coś jeszcze z czarno-białej serii.
71 bardzo ładne, podkręciłabym troszkę kontrast :) Podoba się
71 jest super. Brawo.
Jako że lubię takie formy, pozwoliłem sobie na drobne modyfikacje :
Twoja wersja bardzo mi się podoba. Lepsza niż moja. :)