-
Dziękuję za wszystkie opinie. Tadeusz – Tobie szczególnie – jeszcze nikt nie komentował moich fot wierszem... Tym razem wracam do nowojorskich, ulicznych klimatów wstawiając kilka zdjęć z Union Square. To bardzo znane miejsce w środkowej części Manhattanu, pod powierzchnią duży węzeł Subwaya a na górze sporo ludzi – czekających na coś, agitujących, przyglądających się, odpoczywających itd... Jest to dość alternatywne miejsce - w tym sensie, że udzielającym sie tam na różne sposoby ludziom nie chodzi o wyciągnięcie pieniędzy a raczej o przekonanie do własnych poglądów...
Jak ktoś będize w NYC - polecam Union Square - można zostać uściskanym - całkiem za darmo... ;-)
97.
98.
99.
100.
101.
102.
103.
104.
-
Kolejne bardzo dobre zdjecia. Szczegolnie rozwalila mnie ta Pani z tablicza o pojsciu do nieba :) Wyzawcy innych religii jej nie obskoczyli? Wydaje mi sie, ze to jakis byl zlot wlasnie owych wyznawcow roznych religii. Free Hugs - takze slyszalem o tej akcji, rowniez i w Polsce. 99 - swietna perspektywa.
-
Dobry (jak zwykle ;)) reportazyk. Najbardziej podobaja mi sie 99 (perspektywa) i 104 (za uklad postaci). Kurcze, jak tak czytam i patrze, jak zycie tetni w takim NY, to az zazdrosc bierze, ze w Warszawie tak nie jest. A moze jest (w troche mniejszym stopniu), tylko tego nie widac/nie widze? :roll:
Pzdr
-
Jeszcze nigdy tu nic nie powiedzialem, pewnie nie mialem nic do powiedzenia... :-)
Nr. 100 no genialnie, sympatyczna Czekoladka fiu fiu dobre ujecie, swietny timing jak niektorzy mawiaja. Dobrze, ze ten kafar bez glowy wyszedl to poteguje odbior.
Nr. 102 tez sympatyczna pani a co ciekawe z orientalnym parasolem (chyba)?
Fajnie tam w tym nyc.
Pzdr
-
przyjemne reportaże tu kręcisz. 102 i 104 (super kadr złapany)
pzdr
dziekan
-
Dzięki za komentarze, kontynuuję temat Union Square - tym razem wziąłem jednak pod uwagę wiewiórki, które jak widać potrafią się zadomowić nawet w środku Manhattanu...
Wszystkie foty z 40-150 3.5-4.5, trudno nie lubić tego obiektywu...
105.
106.
107.
108.
109.
110.
111.
112.
-
Wszystkie wiewiór-foto super poza tym jednym co sie gołąb wciął. Ostatnia IMO najlepsza - pewnie z powodu nietypowej dla wiewiórów pozie.
-
Dla mnie tez wszystkie fajne, jest pare wybitnych ale nie bede ich wymieniał.
-
Owszem, przyjemnie sie oglada i jest na czym zawiesic oko.
-
Mi najbardziej przypadla do gustu 110. Bardzo udany kadr i GO, a przez troche koloru poza ostroscia nie jest nudno. 105 byloby dobre, gdyby wiewiorka nie byla tak ciemna.
Pzdr