Pierwsze krzywe (pewnie przechyl przy starcie) a reszta z kolorami szwankuje.
Wersja do druku
Pierwsze krzywe (pewnie przechyl przy starcie) a reszta z kolorami szwankuje.
Krzywe bo przy starcie a jesli chodzi o kolory to takie bo przez szybę :). niestety nie wiem czy można tam gdzies na taras widokowy wyskoczyć, zresztą nie miałem zbyt wiele czasu.
...lessie technicznie Twoje foty mi najbardziej leżą. Wiesz czego Ci potrzeba? 50-200/2.8-3.5 z TC-14 oraz wygodnego namiotu pod płotem Heathrow.
Pozd...
Dzisiejsze Boeingi 738 z łódzkiego Lublinka(rejsy: Dublin i Nottingham).
Ze tez nie maja wiekszych hangarów coby trzymac te wieksze ptaki. Qrcze jak on wyglada z podgietymi skrzydlami do gory. Widac nie tylko polak potrafi...
Dzisiaj "ustrzelone", moje pierwsze lotnicze ;)
Jeśli to są Twoje pierwsze zdjęcia lotnicze to czapki z głów. Bardzo udane kadry. Bardzo...Cytat:
Zamieszczone przez Olymp
Świetne zdjęcia!
Dzięki the zoom, wyskoczyłem dzisiaj na rowerku na pół godzinki na okęcie, było miło i miłe światełko było więc i fotki wyszły fajne. Robione tylko ED40-150.Cytat:
Zamieszczone przez The z00m
Nie fociłem sam, spotkałem fajnego kolesia, on to dopieru ufocił bo miał Canona chyba 300d niewiem czy taki jest z niemal lunetą 100-400 ze stabilizacją :D . Mimo wszystko było fajnie.
Pozdro
A ha zapomniałem dodać że w moim olku podobał mu się wyświetlacz, jak spojrzałem na jego to powiem wam że mizeria.... :mrgreen: , a i powiedział że się z niego śmieją bo "pompkę" sobie kupił do aparatu.
Po przeanalizowaniu gościu miał eos350d a nie 300d, teraz sobie przypomniałem bo 350 ma takie wysokie ostre aluminiowe pokrętło z prawej strony.
Olek rulez!!!
100-400 jest bardzo popularny do zdjęć lotniczych. Ale też taki zestaw: 70-100 f/2.8 z 2x konwerterem i oddzielnie stałkę 400mm.Cytat:
Zamieszczone przez Olymp