a faktycznie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez PioRo
Dziękuję wszystkim za opinię :)
Wersja do druku
a faktycznie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez PioRo
Dziękuję wszystkim za opinię :)
Mysikrólik,
Fotka z pompą jest zachęcająca. Analizując ją pomyślałem, czy by nie dało się zrobić jakiegoś jej szczegółu, np. góry pompy z dźwignią, cięgłem tłoka lub wylewu wody z garbikiem do zawieszania wiadra. Wg mnie należałoby ustawić za szczegółem jakieś tło, które likwidowałoby bałagan i skupić się na metalu. Potrzebne światło możnaby wybrać, jak by się poobserwowało, jak w poszczególnych porach dnia pompa wygląda. Pompy są wykonywane z żeliwa, a to zwykle jest chropowate, co jest z kolei fotogeniczne.
Pzdr, TJ
Wstawiam tutaj zdjęcie, które wprawdzie dałam już do galerii, ale muszę trochę swój wątek odkurzyć! :mrgreen:
[/list]
Moim zdaniem świetne, o dziwo najbardziej uwagę przykuwa prawe górne.
Pozdrawiam
Myślałam jeszcze, żeby właśnie dać samo prawe, bo się trochę nagminastykowałam, żeby ostrość złapać ;)
Wrzucam takie tam z szuflady, dzisiaj odkopałam ;)
(rozlewisko Warty)
A buuu ;)
Czy ktoś mógłby mi polecić dobry program do odszumiania? Mam Neata, ale niestety ciągle mam wrażenie, że to zdjęcie (błękit nieba) nie jest idealnie gładki :(
Rozlewisko fajnie :D ciekawe jak wygląda z góry :D
Co do następnej to miłe kolorki ale księżyc trochę nieostry. Mam nadzieję, że w oryginale lepiej wygląda.
Pozdrawiam
Nie jestem pewien czy jakimkolwiek innym programem bedziesz w stanie taki blekit na tyle odszumic aby byl idealnie gladki. Po prostu to najgorszy rodzaj do odszumiania. Jednolite tło, plynne przejscia odcieni.
Krajobraz piękny. Piekna fotka, sielankowej krainy.
fajne. jak na brzegu świtezi :). kolorystyka jak z blue elevator Eddiego ale tam zagrało WB. Ty tez coś ruszałaś w WB?
pozdr.