aha ok ;] to jedynie był eksperyment z dłuższym czasem
Wersja do druku
aha ok ;] to jedynie był eksperyment z dłuższym czasem
Jak ocenicie zdjęcia z tej sesji ? :)
95 :Załącznik 104275
96:Załącznik 104276
97:Załącznik 104277
97, 95, 96. W tej kolejności mi się podobają :)
Dwa kadry nawet nawet.Tylko niepotrzebnie to cos cos niby jak dziecina w przecieradle Ci w kadr sie wplatalo.
Chyba,ze widzis jakis sens i cel focic ludzi owinietych przescieradlami w jakichs opuszczonych ruinach betonowych.Jesli juz to ruiny zamkow i styl bardziej okreslony ale nie tam gdzie ruskie byc moze urzedowali abo jakies frmy z czasow komuny.Ja sensu nie widze.
95 ma sens - zarówno kadr i obróbka oraz co najważniejsze przejęcie pozującej - grają. W 96 poucinałeś/zasłoniłeś miejsce do siedzenia i lampy a i perspektywa jakby za daleka - światło okej chociaż może troszkę widać że "wyciągałeś" dziewczynę z cienia. 97 - piękna łydka :mrgreen: winieta i światło na opak dla mnie.
Za 95 "+" ; )
Mirku , ja widzę sens :) Modelka była odważna to i zdecydowaliśmy się na takie miejsce(jest bardziej dostępne niż inne pozagradzane ruiny w okolicy). Można by inną stylizację wybrać pod te miejsce, ale akurat ta wydała najodpowiedniejsza w tym momencie. Pozdrawiam!
Dziękuję za uwagi :) 97 - Co to znaczy że winieta i światło na opak ? :D Ciemno w środku i biała winieta ? :D
Co do 96 zgadzam się z uwagą, mogłem dać modelkę w górnym mocnym punkcie i nieco przesunąć się.Mam jeszcze zdjęcia z troszkę innej perspektywy, i kadr obejmuje całość :
98: Załącznik 104288
No i dodaję jeszcze jedno :
99 : Załącznik 104289
Aaa dawno mnie nie było to sobie coś wrzucę tak na setę :)
100 (!) :
Załącznik 120779
Chyba coś nie cieszy się powodzeniem :D
to może teraz coś z sesji :
101 :
Załącznik 120938
robi wrażenie - tyle że ... właśnie... ile w tym prawdy ; ) ?