W E-1 iso 50 niet...Cytat:
Zamieszczone przez lessie
Wersja do druku
W E-1 iso 50 niet...Cytat:
Zamieszczone przez lessie
a szkoda...czasem by się przydało...np panning przy lepszej pogodzie :mrgreen:
15000 fotek E-500 :) - dużo nie dużo jestem zadowolony po 1,5 roku cykania nim, i choć już wskoczyłem w E-510 to do E-500 wciąż jest sentyment jako pierwszej lustrzanki - ot takie moje przemyślenia apropo menu serwisowego :]
pozdrawiam
drugi post, mam e-510 po aktualizacji firmware, potrafie wejsc w menu serwisowe (menu+ok itd...), ale nie potrafie doprowadzić do możliwości zmiany iso na te kosmiczne wartości, a chetnie bym potestowal. prosze o pomoc.
Naciskasz klawisz "strzałka w dół" opisany też jako "ISO" na ekranie LCD pokazuje Ci się menu ISO przesuwasz strzałkami na żądaną wartość i zatwierdzasz klawiszem OK, są jeszcze dwa inne sposoby: poprzez przycisk menu oraz poprzez menu na LCD. Zajrzyj do instrukcji obsługi aparatu.Cytat:
Zamieszczone przez elminho
'Kosmicznych' wartosci w stylu iso 10k w oficjalnym menu nie znajdziesz, chyba ze wiesz cos o czym inni tutaj nie wiedza.Cytat:
Zamieszczone przez eljot
Powiedzcie mi czy licznik zdjęc sie kasuje po zmianie softu ?
dzis dopiero zajrzalem, fiu fiuu ...53089 fot, 4707 z lampa, mapowania 0, czyszczenie 5087.
na szczęście nie - było wcześniej :)Cytat:
Zamieszczone przez kojot3.0
Pozdrawiam
moja 500 jak wruciła z serwisu to miała 00000. tylko niewiem co dokładnie robili, ale softa zmienili na pewno. a przed jakieś 17k pstryków.Cytat:
Zamieszczone przez mariouche