Chciało, bo było na co popatrzeć :)
Wersja do druku
Dzisiaj ponownie Monika. Zdjęcie jeszcze ciepłe ;) Czekam na Wasze komentarze i opinie.
Przyjemny :) ładnie :) Też masz modelkę z potencjałem :P
Dzięki Forever za wizyty.
48 to też Monika, starałam się zdjąć żółtą poświatę z jej prawego policzka, choć nie do końca mi się to udało, to lubię to zdjęcie ze względu na tło.
Ja bym zostawił trochę głowy, tak trochę za bardzo ją ucięłaś.
Moze zamiast odejmowac zoltego dodaj barw dopelniajacych i zmniejsz nasycenie pozniej.Ujednorodni sie to troche i wygladzi.
O tak to bedzie wygladac.Albo tak
Przepalenie na włosach też troche rzuca się w oczy :)
No 2 przeróbka mirka fajna :)
Serdecznie dziękuję za wszystkie uwagi, następnym razem postaram się nie ciąć tak bardzo głowy no i zwrócę uwagę na przepały :) I Mirkowi dziękuję za wskazówki o kolorach i oczywiście za nowe wersje 48 fotki :)
Dzisiaj trzy zdjęcia. Na razie z portretami daję sobie (no i Wam;)) spokój, czas na dwa widoczki: jesienne drzewo i studnia, która pomimo swojego wyglądu cały czas jest użytkowana.
A trzecia fotka to mój pierwszy w tym sezonie grzaniec :) Piwo, łyżka miodu, cynamon i goździki. Mniam :grin:
O krajobrazach się nie wypowiadam:D w 50 widzę to inaczej nie wiem co to studzienka czy cuś bardziej wypełnił bym tym kadr :) w 51 przeszkadza to coś z prawej lodówka chyba.