Fajna sroke uchwyciles...
Wersja do druku
Fajna sroke uchwyciles...
Sroka ciekawa ale mi najbardziej szkoda, że ślimak nie jest bardziej ostry ;)
Zamek w Będzinie ładny, wydaje mi się, że tu polar zdał egzamin. Na kwiatku a szcególnie jego płatkach troche brakuje detali. Sroka fajna, ślimak jak to ślimak , ślimaczy się i nie wciąga do ogladania.
Wielkie dzięki za opinie. Nie było ich wiele, ale zawsze to coś. Kolejne fotki z dzisiejszego jeszcze chłodnego poranka.
Skoro wątek żyje, jest czytany i chętnie komentowany to wrzucam kolejne fotki :)
Wiem, że komentowanie kwiatków nie jest trendy ale mi sie podobają. Drzewa nad kanałem fajne ale sam kanał troche za regularny. Na to oczywiście nie masz wpływu lecz troche za sterylnie to wygląda.
Dzięki Wiejo, zawsze byłem poza tym co trendy, cool, fantastic. Obcowanie z naturalnym pięknem jest uniwersalne, poza czasowe...
Co do kanału to - możesz mi wierzyć - płynie w nim Przemsza a ta ze sterylnością nie ma zupełnie nic wspólnego. :)
Wierzby nad kanałem super, bardzo mi się podoba. Kwiatki jak kwiatki, sam cykam tego na kilogramy ale skomentować nie potrafię ;)
To jeszcze jeden kwiacior na dokładkę i dobranoc zarazem.
Żeby wprowadzić trochę inności w tym zalewie kwiatów, taka panoramka z dąbrowskiej Pogorii.