moja modelka i jej dzidziuś - 2-miesięczny Michałek (to ta modelka której robiłem akty w ciąży)
Wersja do druku
moja modelka i jej dzidziuś - 2-miesięczny Michałek (to ta modelka której robiłem akty w ciąży)
Bardzo fajny kadr i pomysł. Tylko chyba coś z kompresją nie tak, bo sie pikseloza straszna zrobiła.
Niebanalny kadr. Pięknie to wyszło.
zdjęcie ma 750x563pix, potrzeba by przeglądarka której używasz dysponowała co najmniej taką przestrzenią na dokumenty. jeśli przestrzeń ta jest mniejsza to skrypt obsługujący powiększanie automatycznie przeskaluje zdjęcie do Twojej rozdzielczości. Niestety wtedy mogą pojawić się piksele, a raczej nierówności pochodzące z niedoskonałego algorytmu zmniejszania.
Możliwe, że to wina mojego monitora w notebooku. Choć mam dużą rozdzielczość: 1280 X 800 używam FireFoxa.
Nie ważne;) Fajne zdjęcie;)
u mnie w lapie też pikseloza w FF nie mieści się fota, ale na monitorku przy pc nie ma problema (1680x1050) :)
Za agapiet, kadr naprawdę niezły. Puki nie spotkało mnie takie małe szczęście, takie ujęcia nie budziły we mnie większych uczuć :).
Ostatnie- podoba mi się kadr i kolorki.
Nie oglądałem wszystkich w wątku - odniosę się do ostatniego - na prawdę świetne!, genialne ujęcie i do tego kolory - miło popatrzeć.
pzdr
następne dziecięce :)