To zapraszam do mnie:)
www.wojciechrzasa.pl
Wersja do druku
To zapraszam do mnie:)
www.wojciechrzasa.pl
a to chyba nie tylko o foto biega ? www.smartbuildingsolution.co.uk
judasz,
albo blad w url abo strona nie dziala
moze z S na koncu?
www.smartbuildingsolutions.co.uk?
okienka widze prowadzicie krajowe, Fakro :)
http://smartbuildingsolutions.co.uk/ judasz,powinno smigac dzieki + :)
z + nici musisz pocz\ekac :)
Witam,
napisałem taką mini recenzję najnowszej puchy Olka na swoim blogu i mam prośbę - coś pominąłem ważnego albo coś nie zgadza się w opisie?
Jeszcze jedno - napisałem do Olympus UK maila z prośbą o udostępnienie fot E-5 ilustrujących tą recenzję ale jak dotąd cisza.
Nie wiem czy dobrym posunięciem byłoby ściągnięcie zdjęć z ich strony i umieszczenie ich na swoim blogu,dlatego wolałem zapytać.
No albo jeszcze myślałem o ściągnięciu fot z np.dpreview.com z podaniem źródła zdjęć.
Dzięki za ew.wskazówki i uwagi.
Recenzja jest w sekcji "blog" na mojej stronie www.beautylandscape.co.uk i dzisiaj była publikowana.
http://beautylandscape.co.uk/section351697_156029.html
Pozdrawiam.
PS: tekst jest po angielsku.
A pozwole sobie spytac, tekst byl pisany na podstawie doswiadczen z testowania namacalnego?
Recenzję pisałem na podstawie tego,co znalazłem w necie i własnych doświadczeń z E-3,bardzo solidnej puchy,która do kupy z solidnym szkłem,jest po prostu jak dla mnie rewelacyjna.
E-5 wprawdzie nie jest do końca tym,czego się spodziewałem (chodziło mi gł. o zupełnie nową matrycę,poprawiającym w znacznym stopniu DR),jednak widząc sample,widzę że chłopaki z Olympusa naprawdę się postarali i na moje oko,jest duża różnica między E-3 a E-5 w dynamice - przede wszystkim świateł ale także i rozdzielczości.
Jeśli z E-3 mogę wycisnąć to co wyciskam,to prawdopodobnie rezultaty z E-5 będą jeszcze lepsze,bo w zasadzie jedyną rzeczą na jaką mogę się skarżyć w E-3,jest nie najlepsza zdolność radzenia sobie w wysokich światłach.Jeśli w E-5 ten problem został rozwiązany,to nic tylko ustawiać się w kolejce po nową puchę. :)
A wracając do tematu - jak ściągnąć (stocki pomijam) legalnie zdjęcie E-5 tki ? Wie ktoś?