abc
Wersja do druku
abc
Kurczę, wybaczcie, że okroję swój komentarz do banału.
Powiem tylko, że laska jest po prostu świetna.
Witam w Nowym Roku!
Fotka bardzo mi się podoba, co da się zauważyć po ocenie na PLF:)
Skoro już mówimy o zamówieniach na modelki to Alicja mi w oko wpadła. Szczególnie jej usta możesz focić ze wszystkich stron 8)
Oglądałem dziewczyny ustrzelone przez Jeronimo i jestem tylko za Alicją (echhh a zamówień już Jeronimo nie chce przyjmowac... ) - nie wiem z czego to wynika ale reszta zdjęć, poza tym, że technicznie w większości wypadków jest jak najbardziej OK, to dziewczyny wyglądają na nich bardzo sztucznie i zdjęcia przez to tracą dla mnie na uroku. Wszystkie te dziewczyny mają jakby naciągnięty plastik albo wosk na skórę. Bardzo nie naturalnie to wygląda wg mnie, może się nie znam ale ja nie lubię czegoś takiego. Poza tym, lubię jak dziewczyna współpracuje z aparatem i fotografem, a one jakieś takie nie obecne i nie w temacie. Jedyna Alicja widać, że jest naturalna i tak, kontaktowa. Co prawda to jedno zdjęcie Alicji mogło by być lepsze, ale za to dziewczyna ma potencjał i dlatego jestem tak mocno za nią.
A jak się te modelki "zamawia"? :D
No własnie Jeronimo, opowiedz coś o kulisach powstawania Twoich portretów.
nowe seria z Magda nad jeziorem :-)
na poczatek troche wiecej zaglowki niz modelki... moze pozniej przejdziemy do bikini :P (czesc fotek ktore teraz wrzucam na plfoto bylo juz tu pokazywanych na forum, wiec zachecam do oceniania na plfoto)
Magda #1
pozdro
P.S.
Co do kulis powstawania portretow moze cos pozniej skrobne... zresza nie wiem o co dokladnie chodzi (sebastan co chcialbys wiedziec?)
wole Twoje portrety z blizszej odleglosci, na pl foto podarowalem sobie ocene :mrgreen:
Magda na żaglówce jest jakby mało ostra ( :wink: oczywiście w sensie optycznej ostrości). Sama żaglówka wyszła bardziej ostro. Być może to poruszenie modelki.
Faktycznie, czekamy na zdięcia modelek z mniejszej odległości :wink:
wszystko polecialo w lewo