Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
Nie dajcie się zwieść CzaRmaXowi, że będzie tworzyć "drużynę pierścienia". Przypominam, że Władcą Pierścieni był Sauron i moim zdaniem CzaRmaX stara się nas wszystkich uzależnić od swoich zdjęć i w ten podstępny sposób przejąć nad nami władzę ;-) Już na sobie odczuwam to działanie jego zdjęć, ale jam jest jak Hobbit i się nie dam :-) i nadal będę starał się zachować jasność umysłu przy ich oglądaniu B-)
Ja też mówię nie mazakowym mazańcom.
No nic nie poradzę - mi się "pomazaniec" bardziej podoba:). Nie zlewa się tak z pozostałymi w tle :). A z kolei wstawiając plastikowy spinacz o innym kolorze zawsze pozostaje plastikiem i się wyróżnia innością od drewnianego plebsu hihi :)
Cytat:
Zamieszczone przez
ravbog
Nie dajcie się zwieść CzaRmaXowi, że będzie tworzyć "drużynę pierścienia". Przypominam, że Władcą Pierścieni był Sauron i moim zdaniem CzaRmaX stara się nas wszystkich uzależnić od swoich zdjęć i w ten podstępny sposób przejąć nad nami władzę ;-) Już na sobie odczuwam to działanie jego zdjęć, ale jam jest jak Hobbit i się nie dam :-) i nadal będę starał się zachować jasność umysłu przy ich oglądaniu B-)
A mają jakieś oddziaływanie? Ja mam wieczne wrażenie, że jedynie mocnego kaca i czkawkę na tym forum powodują :D
Skąd biorą Ci się pomysły na prezentowane inscenizacje? Dobre są.
Wiesz, CzaRmaX, Twoje zdjęcia kojarzą mi się z klimatem Tomka Sikory http://www.tomeksikora.eu/index.html. Widziałeś już?
Cytat:
Zamieszczone przez
kolba
Skąd biorą Ci się pomysły na prezentowane inscenizacje? Dobre są.
Widząc coś z otoczenia wpadają mi nagle do łba jakieś głupie pomysły hihi :). Czasami zdarzy się, że gdzieś coś podchwycę, przeważnie jakiś szczegół z czegoś i przerabiam to na własną modłę do swoich wizji :) Tak było przykładowo z zapałkami bo kiedyś w pubie zauważyłem jak laska bawiła się zapałkami i robiła ludzika :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Strzelec
Jak mam być szczery to nie. Ja w ogóle w życiu nie przeczytałem żadnej książki o foto no oprócz jednej gdzie doszedłem do 20 strony z 300 :). Po żadnych portalach foto prawie nie łażę i generalnie jak już jakieś nazwisko wpadnie mi w ucho to tutaj lub w prasie ogólnej :). Zdjęcia lubię oglądać ale nazwiskami, teoriami, szkołami sobie głowy nie zaprzątam bo po co? Lubię focić dla zabawy i robić to co mi się podoba a jeżeli jeszcze komuś obok się spodobają moje wypociny to pełnia szczęścia :)
1 załącznik(ów)
Tak wracając do pewnej mojej foty to chyba każdy z nas ma w sobie jakieś elementy plastiku i próżności hehe :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...6&d=1405764443
trochę przekombinowane, (coś dzisiaj zgryźliwy jestem - zamiasta pochwalić się czepiam)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
trochę przekombinowane, (coś dzisiaj zgryźliwy jestem - zamiasta pochwalić się czepiam)
Spoko luz - zrobiłem sobie to tak na szybko w celach zabawowych bo zastanawiałem się jak będzie wyglądać połączenie z ludzikiem hihi :)
ja lubię foty których częścią są inne foty - w tym wypadku ludzik...
mi się podoba ta próba