1 załącznik(ów)
Odp: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Wyszło jak wyszło ale nie ma warunków do takich fotek, brak mi odpowiedniego statywu - zgadnijcie co to jest? :)
No nikt nie chce zgadnąć co to? No dobra jest to końcówka nogi padłej biedronki. Składa się ona z tego co widziałem jakby z trzech części i dwóch przegubów - to jest cześć trzecia ostatnia (dwie pozostałe części to z tyłu w tle bardzo po prawej takie bardzo rozmazane ). Zastanawiam się z czego zmontować sobie jakiś statyw aby lepiej focić takie rzeczy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
A co ja wczesniej pisalem? Co wygralem?
pozdrowionka
Zwracam honor - nie zauważyłem tego ale co się dziwisz tyle czirek a ten PS taki malutki :)
USMIECH PREZESA hihi :) Oraz w nagrodę na meczu gdzie masz akredytację wykonasz fotki, które będą wszędzie nagradzane - mówię Ci ja przynoszę szczęście :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Eee tam, szmal potrzebny daj troche:-)
Ostatni rzut, bo jeszcze wam zbrzydna:-)
pozdrowionka
Mogą być te z przed denominacji? :-P
Niemożliwie wyszła ta czirka na 1 fotce :)
2 załącznik(ów)
Dzisiaj coś z architektury. Na pierwszej fotce jest fragment grobowca hrabiów Krasińskich stojący na cmentarzu w Starejwsi koło Węgrowa. Od dawna miałem ochotę żeby go sfotografować. Druga fotka to po prostu okno z zamkniętymi okiennicami...
Janaczek, włosy cudnie fruwają :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Ziootek1971
Dzisiaj coś z architektury. Na pierwszej fotce jest fragment grobowca hrabiów Krasińskich stojący na cmentarzu w Starejwsi koło Węgrowa. Od dawna miałem ochotę żeby go sfotografować. Druga fotka to po prostu okno z zamkniętymi okiennicami...
bardzo podobają mi się te zdjęcia
Cytat:
Zamieszczone przez
goldiesr
bardzo podobają mi się te zdjęcia
Dzięki.
---------- Post dodany o 21:05 ---------- Poprzedni post był o 21:04 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Dropletu,
Gosc mnie rozwalil po prostu:-)
Masz na myśli tego matrosa po prawej? Tego w czerwonych "nausznikach"? Faktycznie, minę ma niekiepską :)