Napisałbym Ci coś na temat tej foty ... ale i tak moje zdanie ad Twoich zdjęć znasz(nie zmieniło się). :-D
Poproszę to samo danie ale BW
Wersja do druku
Napisałbym Ci coś na temat tej foty ... ale i tak moje zdanie ad Twoich zdjęć znasz(nie zmieniło się). :-D
Poproszę to samo danie ale BW
Zwłaszcza kształtem :D
Śliczna dziewczyna i ładnie to pokazałeś. Bardzo ładnie
Eddie ostatnia fotka miodzio. Czarny jest czarny jak lepik na dachu i daje klimat.
Miło takie komentarze przeczytać, dzięki :)
Saboor, bw już nie będzie przykro mi, nie tym razem. Ale cieszę się, że podoba Ci się to co robię.
Ostatnie fotki też fajne. Cieszę się że nie ulegasz modzie PSucia naturalnie pięknych modelek.
Saboor, jest to możliwe, choć nie pewne :) Historia pokazała, że zdjęcie pomyślane przeze mnie jako czarno-białe i tak też wykończone dużo lepiej zaprezentowało się w kolorze. Przy tym ostatnim natomiast nawet już nie myślałem o bw i jestem z tego zadowolony.
Romku, miód na moje serce :) Nie mniej wielokrotnie obrywałem, że za bardzo PSuję. Przyznam jednak, że w ostatnim czasie poluzowałem z tym trochę. Owszem, wciąż uważam, że cienie na twarzy i szyi dobrze jest zmiękczyć, robię też różne inne rzeczy dla poprawy odbioru zdjęcia, jednak staram się podchodzić do tego ostrożniej.
Mam nie odparte wrażenie, że z tej pastelowej, jasnej tonacji zdjęć zrobiłeś swój "znak firmowy". Przeglądałem: BernArt - Moje zdjęcia Szkoda, że tak mało ich tam jest.
Saboor, eeeeeeeee... znaczy co, mało zdjęć?
Z tym "znakiem firmowym"... sam nie wiem co powiedzieć. Po prostu podoba mi się taka tonacja. Jednak nie jest tak, że się przy niej upieram. Obiecuję, że zdjęć wykonanych w innych warunkach nie będę wciskał w ciepłe pastele :)