1 załącznik(ów)
Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.
No i właśnie dlatego masz odemnie specjalne dzięki. Tak trzeba, bo inaczej ten "brak czasu" zabije wszelką radość. Oby tak częściej.
Ja wsiadam wreszcie na rowerek bo mój czas nadchodzi:grin: a Olek ma gwarantowane miejsce na..........plecach.:grin:
Z pierwszymi objawami wiosny zaczynam znów swoje polowanie na perły Łodzi i nie tylko.
A niżej jest odnowiona wersja starej ponad 100 letniej willi na ul. Wróblewskiego. Jeszcze nie idealna bo te krzaki, ale.............:grin:
1 załącznik(ów)
A to herb Grohmana umieszczony na bramie przędzalni.
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
A to herb Grohmana umieszczony na bramie przędzalni.
Zdradzę Wam, że BIKER dla lepszego kadru chciał przestawiać bramę aby w tle była przędzalnia ale brama była za mocno przyczepiona więc z tle widać to co widać :) :)
1 załącznik(ów)
To w tle to willa Grohmana, do której muszę jeszcze wrócić. Juz tam byłem z naszym kolegą ZbiZim i nie tylko takie mam wspomnienia.
Fajnie się na nich ćwiczy.:grin:
Moje małe wspomnienia nowych wersjach fotek.
1 Zamek w.............możecie zgadywać
2 Świątynia Diany z parku Arkadia
Wybaczcie nie było ostatnio z braku czasu szans na nowe fotki, więć tak skromnie w wolnej chwili starałem się nieco poprawić te najciekawsze.
Ale pogoda już jest, więc będzie trochę nowości:grin:
Pozdrowerki dla odwiedzających.:grin:
Nawet miłe te wspomnienia :)
Do Arkadii i Nieborowa muszę wrócić bo podobno coś odrestaurowali, warto zobaczyć i nowe mam nadzieję lepsze fotki wykonać. Może się uda załatwić fotki wieczorne, bo to świetnie wygląda z tymi zabytkami.:grin:
Nieborów to fajna sprawa a szczególnie park w Nieborowie to taka mała bajka :)
Widok zamku ekstra - tak trochę bajkowo.