Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.
A dzięki za miłe słowa. Co do zdjęć, to najlepsza jest pierwsza panna na tle szyby, światło było fajne. Fajnie też wyszedł Canonmen, idąc za waszymi sugestiami trochę je wykadrowałem. Ogólnie bardzo mnie cieszy i to że byłem na targach że pierwszy raz mogłem zrobić zdjęcia OMD i mam z tej imprezy fotki, choć nie jest ich za wiele.:grin:
Był ze mną pewien forumowicz i też miał tą okazję, ale nie zdradzę kto. No może kiedyś.:grin:
andtor2 - masz racje o gustach sie nie dyskutuje i ja również zgadzam sie z zacytowanymi przez Ciebie komentarzami co jednak nie zmienia mojej opinii na temat zdjec, które poleciłeś jako fajne. Bo dla mnie fajne to nie tylko to, że mamy wyodrebniony glowny motyw (w tym przypadku te panie) ale również jak są pokazane i jak sie prezentują na zdjeciach i tu BIKER moim zdaniem na kilku zdjeciach pokazał je z wiekszym gustem. Ale kazdy ma prawo do wlasnych gustow i ocen.
BIKER mnie ciekawi jak te zdjecia wyszly by przy mniejszej wartosci przyslony bo jednak f8 w systemie m4/3 to sporo. Przyznam sie szczerze, ze dla mnie to wlasciwie max, ktory uzywam, a w pomieszczeniach zamknietych nawet nie pomyslałbym o tak wysokiej wartosci. Moim zdaniem kilka zdjec tych modelek wyszlo by o niebo lepiej gdybys zastosowal najmniejsza wartosc przyslony. Odwiedza Cie sporo doświadczonych Forumowiczów wiec moze napisza jakie jest ich zdanie w tym temacie.
Miło sie tu wpada i oby do wiosny - czas rozpoczac rowerowa kariere :-)
Persiku fotki panienek które zrobiłem, dają się trochę skorygować więc trochę mi z tego zostanie. A ustawienia przysłony może faktycznie było za wysokie podobnie jak iso. Zobaczę co mi wyjdzie z korekty.
A co do kariery rowerowej- mam sporo planów na razie przyziemnych ze względu na wyzwania rodzinne i jeszcze niepewną prace. Czas pokaże co z tego wyjdzie. Na pewno wybiorę się na kilka wycieczek po woj. łódzkim bo jest tu sporo nowych lub odrestaurowanych objektów.
A czy będzie dalsza eskapada, nie wiem ale mam nadzieję.
A dzisiaj obfociłem z naszym wesołkiem CzaRmaxem Grohmanowską przędzalnie. He he ile razy bym tam nie poszedł, zawsze coś ciekawego znajduję.:grin:
Pozdrowerki:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
A dzisiaj obfociłem z naszym wesołkiem CzaRmaxem Grohmanowską przędzalnie
O Boże ale mnie zgonił po wertepach w śniegu po kolana i w buszu po czubek głowy ;) :)
Raz, dwa, trzy, CzaRmax w akcji:grin:
Fajnie że chciałeś mi potowarzyszyć w tworzeniu tej smutnej fotodokumentacji.
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Raz, dwa, trzy, CzaRmax w akcji:grin:
Fajnie że chciałeś mi potowarzyszyć w tworzeniu tej smutnej fotodokumentacji.
Fajnie wyglądam od tyłka strony, dobrze, że mi przedziałek nie wyszedł hehehe ;) :D
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Fajnie wyglądam od tyłka strony, dobrze, że mi przedziałek nie wyszedł hehehe ;) :D
Mało brakowało :mrgreen:
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty CzaRmaX.:cry:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty CzaRmaX.:cry:
Spoko już dzięki Tobie w końcu pierwszy raz w życiu wybrałem się specjalnie fotki zrobić a nie tylko przy okazji :)