Rafale, świetny portret kapitana statku bieszczadzkiego, uchwycony we właściwym dla Ciebie stylu, w tej jedynej mikrosekundzie, gdy widać duszę człowieka.
Pzdr, TJ
Wersja do druku
Rafale, świetny portret kapitana statku bieszczadzkiego, uchwycony we właściwym dla Ciebie stylu, w tej jedynej mikrosekundzie, gdy widać duszę człowieka.
Pzdr, TJ
Zdrowoś zakręcony żeby góry w B&W robić :-D i pacz wyszło Ci! :mrgreen:
Robert, a tak trudno wrzucić zdjecie zamiast linka do strony?
Jak już kwestia została podniesiona, to potwierdzam, że byłoby milej zobaczyć zdjęcia zamiast linka.
Tak trudno kliknąć w link?
Dziękju Sabciu. :)
Brakuje Cię na forum Tadeuszu.
Wielkie dziękuję.
Zakonserwowałem. :)
Z XZ-2 jest dziedeczek z wnuczką i krową. Reszta z OMD 5.
Z góry przepraszam tych, którzy nie lubią klikać, ale tak będę wrzucał zdjęcia seryjne. Zrobiłem bloga, gdzie są pokazane w takiej oprawie, jaką wymyśliłem i jaka w moim przekonaniu sprzyja oglądaniu. Czasem zdjęcia przeplatam opisem, a na forum miniaturki nie pozwalają na takie zaprezentowanie fot jak bym chciał.
Wychodzę z założenia, że jeśli ktoś lubi moje zdjęcia to zdobędzie się na ten nadludzi wysiłek, kliknie i może palec mu nie odpadnie. Pojedyncze foty będę pokazywał "normalnie".
-------------------------------------------------------------------
Dalszy ciąg moich śląskich peregrynacji. Nikiszowiec, dzielnica Katowic. Świeżutkie z ostatniej soboty.
http://pangarbaty.blogspot.com/2014/...a-katowic.html[COLOR="Silver"]
ja klikać nie lubię - ale i tak będę :)
co do ostatniego całościowo kupuję, chociaż ten skośny kadr - nie moja bajka...
swoją drogą przypomniał mi się reportaż czytałam go na pewno na tym forum całe wieki temu - i zastanawiam się czyj on był, bo w sumie wróciłabym do niego raz jeszcze...
o starym księdzu z jakiejś wioseczki który praktycznie sam zdobił kościół jaki tam był albo jaki świeżo wybudowali...
przeczytałabym to raz jeszcze - nie Ty to Robert pisałeś ??
może ewentualnie ktoś pamięta - sorry że tak tutaj Ci śmiecę - ale mi się przypomniało ;)
Jam to przed laty popełnił. :) Wrzucę w takim razie za jakiś czas na bloga. Tymczasem fota z zeszłorocznego wypadu na Mazury. Chcąc zobaczyć fotę i tak trzeba kliknąć w miniaturkę. ;)
Załącznik 129324
O tym księdzu czytałam jakoś niedawno, raczej w gazecie. :)
To nie moje. O księdzu Pińciurku powstało kilka tekstów. Miałem przyjemność pogadać z nim. Nie żyje od wielu lat.
Tymczasem foty z parowoziady.
http://pangarbaty.blogspot.com/2014/...momentami.html
Gdzie trzeba jechać w Bieszczady, żeby "Bieszczadników" spotkać prawdziwych?
Najlepiej wypatrywać ich przed sklepami w wioskach wokół Jeziora Solińskiego. :)
Tymczasem Robert Górski, komediant.
Kolejna wrzuta na bloga pt. Kudłacze tańczą czaczę. Komu się nie chce klikać, niech żałuje. Obnażone męskie torsje oraz klatki z piersiami skąpo ubranych dziewic.
http://pangarbaty.blogspot.com/2014/...za-czacze.html
Skąd wiadomo że to dziewica?
A ja znów zauważyłem, że ta bez brody ma klatkę bez piersi. To już nie wiem co lepsze: jak ma brodę czy klatę z ubóstwonoszem...
Ale ja się nie znam bo jestem tu nowy.
Dla mnie to jest oczywiste. Wystarczy posiąść umiejętność logicznego myślenia.
Skoro pani na zdjęciach w klatce nie ma na palcu obrączki, znakiem tego jest niezamężna. Innymi słowy panna. A jak panna to dziewica. W końcu zdecydowana większość Polaków deklaruje w rubryce "wiara" katolicyzm, a katolicyzm karze piekłem za takie czyny.
Czyli, statystycznie rzecz ujmując (mam przekonanie graniczące z pewnością), pani jest dziewicą.
Tymczasem wykopaliskowa fota pewnej pani, która też z całą pewnością była dziewicą (stygmatuzujący brak obrączki).
no Ci powiem - wyginały się przed Tobą te Panie dziewice bez obrączek ;)
znawcą tego typu fotografii nie jestem - ale mi się podoba :)
Wykopaliska. Porzuciłem bezpowrotnie gołe baby. Ale mam jeszcze trochę niewywołanych rawów na dysku. :)
Tymczasem kolejna bieszczadzka fota:
Bieszczadzki mgliściak przecudny. Kropelkować to można jakieś zagraniczne foldery, nasze Bieszczady niech pozostaną dziewicze (nomen omen) i niewinne :)
Mirek, to zdjęcie w cytacie se mogłeś podarować :twisted: Wiem, wiem, to takie ciągnięcie za warkocz ;)
Rafał, a ci w klatce to tańczyli przy czymś takim?
https://www.youtube.com/watch?v=uTBDtqKdwj4
To On winien a nie ja.Gyby bylo wstawione jako zalacznik to w cytacie bylo by "zalacznik 3459032456"
A tak to mnie sie obrywa ze inni nie wstawiaja zalcznikow:cry::cry::oops::oops::cry::cry::cry::cr y:
Te kropelkowanie i oliwke to na tej no wiesz,no tej co sie wygla.
O rany - sorki :D Myślałam że Ci chodzi o gmeranie w pejzażu, a Ty przecież za duży chłopak jesteś, żeby w pejzażach gmerać :D
Czepiasz się dziewczyny. :)
---------- Post dodany o 18:40 ---------- Poprzedni post był o 18:23 ----------
Pokusie uległem. Trochę się sromam, bo takie fotografie uchodzą za kicz. Szczególnie kobiety tego nie lubią.
Moim skromnym zdaniem, zdrowemu facetowi naoliwkowana goła baba, zwilżona obficie, musi się spodobać.
Niebawem wstawię moje oliwy.
---------- Post dodany o 18:42 ---------- Poprzedni post był o 18:40 ----------
Aga, kudłaczy złapałem przypadkiem przechodząc Mały Rynkiem z tragarzami. Mój pierwszy cyfrak E500.
---------- Post dodany o 18:44 ---------- Poprzedni post był o 18:42 ----------
Dzięki. :) Może się jaka jeszcze kiedyś wygnie przede mną.
Goła baba mniut. Nie lubię gołych bab ale w Twoim wykonaniu, jeszcze genialne poświcone to mi się podobają :wink::oops:
A ja lubię i mi się podoba. Bieszczadzkie też urokliwe.
Zaglądam i podziwiam. Akt pewnej pani na tak, bieszczadzki pejzaż również.
Dzięki za odwiedziny. Słowo się rzekło, wrzucam oliwy z dedykacją dla Mirona. ;)
Załącznik 130445
oliwa podobno jest zdrowa :) bez oliwy też ładnie i na tle Bieszczad też :)
Sękju for wejścia ze szczególnym uwzględnieniem komentarzy. :)
Tymczasem na moim blogu tekst i zdjęcia o miłości i umieraniu.
http://pangarbaty.blogspot.com/2014/...ni-halina.html
Przepiękne twarze. Trudno uwierzyć, że to stulatkowie... Zazdroszczę spotkania i rozmowy.
Robert, świetna relacja i zdjęcia!
Oglądnąłem i przeczytałem z przyjemnością. Super:)