@Wiejo robactwo siedzi w podmokłych dolinach, żlebach i lasach. Wyżej w górach, nad morzem jest strefa wolna od darmozjadów. :) Możesz siedzieć spokojne.:)
Wersja do druku
@Wiejo robactwo siedzi w podmokłych dolinach, żlebach i lasach. Wyżej w górach, nad morzem jest strefa wolna od darmozjadów. :) Możesz siedzieć spokojne.:)
@Wiejo robactwo siedzi w podmokłych dolinach, żlebach i lasach. Wyżej w górach, nad morzem jest strefa wolna od darmozjadów. :smile: Możesz siedzieć spokojne.:smile:
Nie wiem czemu ale stanowię dobrą pożywkę dla miejscowych komarów i niejeden raz te dokuczliwe stwory zmusiły mnie do zmiany planów.
@Wiejo możesz spełniać jeden z warunków. Pocisz się, piłeś piwo, masz grupę krwi 0, jesteś w ciąży... A nie, ostatnie chyba Cię nie dotyczy. :)
Spokojnie, parę komarów nie zabija.
Trafiłem kiedyś w urocze miejsce nad strumykiem. Gdzie rosła śliczna trawka. Słońce chyliło się ku zachodowi pięknie ją oświetlając.
Zmęczony długą i mozolna trasą. Zapragnąłem się na niej na chwilę położyć....
Pięć minut tej przyjemności kosztowało mnie około 150 sztychami meszek. :) Noc i kolejny dzień to była masakra. Chciałem zedrzeć z siebie skórę....:lol:
.
Svolvær
1269
Załącznik 242032
1270
Załącznik 242040
1271
Załącznik 242034
1272
Załącznik 242035
1273
Załącznik 242036
.
Moje domki przewielebne :mrgreen:
A ten hangar to już był, nawet opisywałeś coś o nim :)
1269 - bardzo tajemnicze, w moich oczach niesamowite. Cynobrowe domki na tle sięgających nieba ciemnoszarych masywów. Pozostałe fotki też bardzo ładne, symptomatycznie norweskie.
TJ
Pięknie są te "chałupki" dopasowane do krajobrazu :-)
Nie wiem co bardziej podziwiać. Czy charakterystyczną architekturę, czy zróżnicowany kształtem, materią teren. Faktem jest, ze razem na zdjęciu prezentują się wspaniale i dostarczają przemiłych wzrokowych wrażeń.
Wszystko już było. Bo żyjemy w ciągle powtarzającej się rzeczywistości. :)
Tworzą one niesamowity klimat. Czasem aż ciężko się oderwać....
Najistotniejsza mz jest synergia jaką tworzą. Potrafi to czasem oczarować.
.
1274 - bardzo dobre, nawet sosny w tle są w tej scenerii dynamiczne.
TJ