Odp: Fotografie ze szlaków i nie tylko
Cytat:
Zamieszczone przez
masakrer
Piekna wrzutka, ta przed robalami. Kapitalnie zlapales swiatlo, kazda fota ma swoj urok.
Pozdr.
Dzięki :)
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
uuuu chwila nieuwagi i takie zaległości ;)
pędzisz w wątku - ale to dobrze bo jest z czym :)
BTW ktoś (chyba Bodzio) kiedyś pisał co trzeba sobie zainstalować by widzieć exifa po najechaniu na fotę (czy mi się to śniło :roll: )
mocno przydała by mi się taka opcja w moim firefox ;)
:)
:) dzięki Ula, dodatek to Exif Viewer, przynajmniej ja tego używam. Pozdrawiam :)
Ostatnie mgliste bardzo przyjemne, pięknie słońce zagrało promieniami.
Lecę do Twojego nowego wątku, pooglądać co naprodukowałeś:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Muminek
Ostatnie mgliste bardzo przyjemne, pięknie słońce zagrało promieniami.
Lecę do Twojego nowego wątku, pooglądać co naprodukowałeś:grin:
Dzięki Marcin, :)
Fajne robale, a z wcześniejszej wrzuty najbardziej podoba mi się Y471. Czyli raynox lepszy niż wbudowane macro w 12-50?
Cytat:
Zamieszczone przez
KoValus
Fajne robale, a z wcześniejszej wrzuty najbardziej podoba mi się Y471. Czyli raynox lepszy niż wbudowane macro w 12-50?
Raynox pozwala uzyskać większe powiększenie, 12-50 kiepsko rozmywa tło jeśli jest zbyt blisko, trochę traci się na jakości z raynoxem, ale mi to osobiście aż tak nie przeszkadza, w końcu jest sporo tańszy od szkła makro ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Raynox pozwala uzyskać większe powiększenie, 12-50 kiepsko rozmywa tło jeśli jest zbyt blisko, trochę traci się na jakości z raynoxem, ale mi to osobiście aż tak nie przeszkadza, w końcu jest sporo tańszy od szkła makro ;)
Wezmę ze sobą ZD 50 z przejściówką, oraz S150. Będziesz mógł sobie popróbować :)
weź, pobawię się z chęcią, :) i z góry dziękuję
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
weź, pobawię się z chęcią, :) i z góry dziękuję
I potem żaden argument nie przekona Cię do dalszych ćwiczeń z 12-50. To przestroga, pamiętaj...
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
I potem żaden argument nie przekona Cię do dalszych ćwiczeń z 12-50. To przestroga, pamiętaj...
Doskonałe :mrgreen: poryłem się ze śmiechu :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
dam radę, trza być twardym...i cieszyć się chwilą ;)