Odp: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA
Czirki z rana jak śmietana... Takie fotki dobrze robią na nastrój o poranku :)
Mhm, jakaś nowa czarna? Może by założyć osobny wątek albo zmienić nazwe tego dopisując na końcu słowo "CHEEREK"? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Ps
Przepraszam was, wczoraj na meczu przysypialem, mialo byc z werwa ale nie idzie, no nie idzie jechac, organizm sie buntuje ciagle 2-5 we snie, stary juz jesten nie wyrabiam tak dlugiego funkcjonowania bez snu...
No cóż, kobiety wykańczaj a w szczególności w takiej ilości :)
---------- Post dodany o 10:15 ---------- Poprzedni post był o 10:13 ----------
[/COLOR]
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Liczy się człowiek a nie aparat :) to ja w ramach poparcia ludzia z postu wyżej teraz się wyłamię i wstawię fotę nie z m4/3, chociaż nadal z Olka tylko inszego :)
A tutaj ciekawostka przyrodnicza. Sosna z rodziny BOA, bardzo dusząca a najbardziej w upały :smile:
. Po okolicy chodzą plotki, że udusiła trzy dziki, jednego jelenia, drwala co ją rżnął oraz pijanego traktorzystę :grin:
ZAGADKA - ZGADNIJCIE NA JAKIEJ WYSOKOŚCI PI RAZY DRZWI JEST OTWÓR W TYM PIERŚCIENIU. PO POPRAWNEJ ODPOWIEDZI POKAŻE INNĄ FOTKĘ POTWIERDZAJĄCĄ ODPOWIEDŹ :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1352333901
8 mm na matrycy małpkowej to będzie jakieś 14 mm na 4/3. Szeroko ale w normie. Zdjęcie od dołu robione, więc pewnie 0,5 metra
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
---------- Post dodany o 10:15 ---------- Poprzedni post był o 10:13 ----------
[/COLOR]
8 mm na matrycy małpkowej to będzie jakieś 14 mm na 4/3. Szeroko ale w normie. Zdjęcie od dołu robione, więc pewnie 0,5 metra
Nie kolego nie zgadłeś, zabawa trwa dalej :). Pomylić się można o 10 cm a ja teraz w głowie przyjmuję sobie wartość od której będę to liczył :)
Ale za pierwszą próbę odpowiedzi otrzymujesz życzenia super udanego dnia, miłego wieczoru i gorącej nocy :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
A moje dwa dwadziescia to pies kuchwa?
pozdrowionka
Ojjjj, ojjjjj sorrrrry kolego przeoczyłem :)
Ale też pudło :). Jako, że była to odpowiedź w terminie zerowym to dla Ciebie całego tygodnia z super pozytywnymi atrakcjami :)