Facetowi ciezko jest nie wychwycic walorow kobiecych, juz taka jego natura :mrgreen:
Wersja do druku
Na życzenie Waldku, taki mały rzut oka na przedni panel.:grin:
Miło, masz go z profilu?
Nie, mam jeszcze "skrót" na sam symbol. Chwilę po moich zdjęciach, tłoczno sie tam zrobiło.
Hej chłopaki a czemuż to F8 zło przypisujecie??:wink: Ne chciałem przestawiać, może to i moja wina.
Ustawienia OMD były fajne, a to moje ostatnie fotki na targach. To co mam pozwala mi teraz na graficzną zabawę.
A tak na marginesie:
świateł tam było tyle, że można by się pogubić, a ja musiałem cacko oddać.:grin:
Ale miło Was widzieć.:grin:
Dlategoż iz przy f8 wydłużył Ci się czas naświetlania (1/10s, choć tu stabilizacja sobie poradziła:) ) i musiało być w związku z tym wysokie iso, a to też nie wpływa dobrze, nawet w EM-5.
Co najbardziej myślę istotne przy minimalnej dostępnej przysłonie byłaby mniejsza głębia ostrości i tło byłoby bardziej rozmyte z korzyścią dla odbioru zdjęcia.
Andrzeju trudno zaprzeczyć Twoim argumentom.
Większa przysłona np. 5, 6,3 dałaby faktycznie mniejszą głębię ostrości, ale przy sporej liczbie ludzi dookoła zanim ja bym to przestawił................................:grin:
Ja zrobiłem tylko 2 fotki tego Mustanga i trochę w pospiechu. Czas korzystania z OMD na targach już właściwie mi minął. I tak miałem szczęście że w ogóle zrobiłem foty. Chwile po tym już tam zbiegowisko było, bo coś prezentowali.
Cieszy mnie jednak materiał, bo mogę się nim w wolnych chwilach pobawić.:grin:
A Wasze rady na pewno wykorzystam przy innej okazji i pokażę rezultat.