Odp: u43 - Olympus i Panasonic - co nadchodzi?
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
Spoko, none taken.
Co do utraty wizerunku: z perspektywy jednego - konkretnie listy szkieł - postu, stoję murem za MNIN.
BTW. Pamiętaj, że na forum, w panelu każdego użytkownika jest lista ignorowanych użytkowników, można ją edytować.
Mnie tam plotki malo obchodza, realne rzeczy sie licza:)
A wlasnie, nikon na dniach wypuszcza 28 f/1.8G AFS, ktora to juz premiera w tym roku, ciezko zliczyc....
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Mnie tam plotki malo obchodza, realne rzeczy sie licza:)
A wlasnie, nikon na dniach wypuszcza 28 f/1.8G AFS, ktora to juz premiera w tym roku, ciezko zliczyc....
DZIĘKUJĘ.
/eot
Panas wystawił na sprzedaż? ;) sensor M43. W opisującym go pdf'ie jest wymieniony symbol MN34070.
Z kolei na tej stronce można znaleźć opis sensora GH2 :mrgreen:
Ciekawe w którym Olku to dadzą i na ile otworzą soft?
byc moze mozna to tez tak interpretowac: "bezposrednia konkurencja nas dogonila to rownie dobrze mozemy go sprzedawac wszystkim" ?
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
Panas wystawił na sprzedaż? ;) sensor M43. W opisującym go
pdf'ie jest wymieniony symbol
MN34070.
Z kolei na tej stronce można znaleźć opis sensora GH2 :mrgreen:
Ciekawe w którym Olku to dadzą i na ile otworzą soft?
IMO ten sensor wcale nie musi się znaleźć w jakimś kolejnym aparacie, może ktoś go zechce wykorzystać w systemach przemysłowych?
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
IMO ten sensor wcale nie musi się znaleźć w jakimś kolejnym aparacie, może ktoś go zechce wykorzystać w systemach przemysłowych?
To byłby błąd gdyby Oly nie zaimplementował swojego softu na tym sensorze, imho oczywiście. Wysokie iso to nie wszystko, tu mają większy sensor, który jest wspaniały w filmach.
Inaczej: nie wyobrażam sobie nie kupić GH2 z Olkowym kolorkiem i stabilizacją. Klientela? Wszyscy, którzy używają manuali, właściciele nowych Voitków, to na początek.
Test Fatmana sugeruje że sensor z OMD jednak lepszy od GH2 więc nie wiem czy to nie byłby krok w tył...
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
Test Fatmana sugeruje że sensor z OMD jednak lepszy od GH2 więc nie wiem czy to nie byłby krok w tył...
Wideo też jest lepsze, nawet od tego na oryginalnym sofcie....................
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
Wideo też jest lepsze, nawet od tego na oryginalnym sofcie....................
Przypuszczasz, że Vitaliy Kiselev weźmie się i za Olka skoro matryca ma takie możliwości video? Mnie cieszy fakt, że w końcu dorwał G3 i czekam na nowy soft wydany przez niego :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
micz87
Przypuszczasz, że Vitaliy Kiselev weźmie się i za Olka skoro matryca ma takie możliwości video?
Zdecydowanie nie. Oly raczej zamknie soft.