Dzięki za odwiedziny i tyle miłych słów.
No nieźle się w niej czuję ale ciągnie też do innych! :mrgreen:
Wersja do druku
Helmuth wybacz moje klaprawe oczy rano nie dostrzegły w pełni walorów Twojego ostatniego zdjęcia i kliknęłem cztery gwiazdki zamiast należnych mu pieć bo to naprawdę wysoki poziom który masę pracy kosztował.
Ależ, nie rób sobie wyrzutów :wink:
Nieważne numerki (następnym razem dasz 5 :-P), cieszę się, że Ci się podoba.
Helmuth ostatnie naprawdę świetne (podobne pomiętam u kaczego) niemniej rewelka, dodam drobiazg, że moje oczy dostrzegają pewne rozmycie muru jakie czasem zdarza sie po odszumianiu. Nie wpływa to jednak na niewątpliwą plastyczność kadru , ze nie podkreślę już geometrii.
Wybacz mi napomykanie o takich drobiazgach, ale może czasem taka podpowiedź na coś się przyda. Nie zmienia to faktu, ze lecę zostawić moją notę z przyjemnościa.
p.s. wybacz mi, że zwlekam z zadaniem którego się podjęłam ale wciagnęłam sie w kolejne wyzwanie, wierzę , ze nie masz mi za złe. Miłego wieczoru:grin:
Dzięki za uwagę o rozmyciu. Co prawda tego zdjęcia nie odszumiałem ale dość mocno prostowałem. Potem podciągnąłem kontrast lokalny, pewnie stąd te rozmycia o których piszesz.
Jeśli chodzi o zadanie, to nie poganiam :grin:. Będziesz miała czas i ochotę to zrobisz- ja się nigdzie nie wybieram, mam czas :mrgreen:
Kolejny "szczegół" architektoniczny
Pięknie. Zastanawiam się czy przydało by się może na dole dołożyć jeszcze jeden segment blachy (wtedy zgodzą się górne rogi z dolnym środkiem, ale wyjdą pocięte okna, no i będzie widać że troszkę nierówno)... Chyba Twoja wersja lepsza.
A okna (świetne!) powinny się zwać "Trzy z wielu okien"...
569... rewelacja :roll:
Nie przypadam za architekturą ale od tego zdjęcia nie mogę oderwać oczu :mrgreen: