Dolączam się, wszystkie fajne ale 545 znakomite.
Świetnie skadrowane. Wzrok wędruje mi od dziewczyny na plakacie, przez reklamę do babci, z powrotem, w odbicia, na różaniec...
Treści w tym zdjęciu tyle, że strczyłoby na mały reportaż.
Wersja do druku
Dolączam się, wszystkie fajne ale 545 znakomite.
Świetnie skadrowane. Wzrok wędruje mi od dziewczyny na plakacie, przez reklamę do babci, z powrotem, w odbicia, na różaniec...
Treści w tym zdjęciu tyle, że strczyłoby na mały reportaż.
545 bardzo dobre, czytelne w wymowie, nie trzeba dorabiać ideologi, wiadomo o co chodzi.
Jedno z bardziej udanych, jezeli nie było "pozowane" to po prostu masz rewelacyjne oko.
545 - kompozycja jest wręcz genialna :-) Pozostałe - spoczko :-)
To ja ja sie dołączę do ogólnych zachytów nad 545 - baaardzo dobre.
Bardzo dziękuję za komentarze. Kolejne zdjęcie.
- Kaziu! Mówił ci już ktoś, że jesteś podobna do tego aktora Bogusława Lindy?
- Bez przerwy to słyszę...
548
545 wspaniale ujęte i bardzo wymowne w swoim przekazie nie pozwala się po nim prześliznąć trzeba zatrzymać się na dłużej, 546 radosne i bardzo przyjemne w odbiorze, 547 nie przekonuje wiec pomijam, 548 aż mi sie japa rozwarła w uśmiechu i niech tak zostanie. Pozdrawiam.
A ja tam chyba konserwa jestem, bo wolałabym 545 bez tego krzywego horyzontu (bo samo zdjecie - mniodzio) :roll:
A zakonnice świetne, też gęba mi się śmieje :lol: mam trochę inną koncepcję: - "Piwo jest podobno bardzo zdrowe, ma szereg witamin, zwłaszcza z grupy B, ponadto chmiel ma właściwości antyutleniające"
Radosne są te zakonnice, zdjęcie wywoluje pozytywne emocje.
Tekst sobie można podłozyć wedle uznania ;)
Rafał miałeś sporo szczęścia,że tylko 2 tygodnie bez netu. Pracowałem kiedyś w pomocy technicznej neostrady i niektóre przypadki były takie, że chyba bym oszalał gdyby mnie się przytrafiły. Jeżeli chodzi o zdjęcia to 545 jak dla mnie wyszło najlepiej.Jest w tym zdjęciu coś mocnego co zapada w pamięć, nie bardzo wiem jak to opisać. Chciałbym tak umieć.
Dziękuję za komentarze. Kolejne zdjęcie:
549