dlatego trzeba mieć jaką jaknajmniejszą (czyt. jaknajtańszą) xD dodatkowo. I zamiast kasować przełączasz na xD i ta jest pusta ;DCytat:
Zamieszczone przez daghda
Wersja do druku
dlatego trzeba mieć jaką jaknajmniejszą (czyt. jaknajtańszą) xD dodatkowo. I zamiast kasować przełączasz na xD i ta jest pusta ;DCytat:
Zamieszczone przez daghda
Tak jak aparat dalmierzowy z dobrym obiektywem ma sens tak samo ideałem był by taki cyfraczek z bardzo dobrą optyką iożliwościa zrobienia zdjęcia cicho szybko i bezboleśnie
Mnie raz chciale zaatakować na targu w Maroku bo zrobiłem zdjęcie OGÓLNE NIE POSTACI
i to jeszcze za czasów analoga i raz chciała mnie zabić Pani Kwiacarka na Nowym Swiecie :) juz za czasów Cyfry :)
pozdrawiam
Dobas
Ja jeszcze nigdy nie miałem żadnej kwaśniej sytuacji, a zrobiłem szerokim kątem multum zdjęć ulicznych.Cytat:
Zamieszczone przez dobas
Pewnie wzbudzasz zaufanie u ludzi ;)
Piszcie co chcecie, ale wygląd i sposób bycia fotografującego, ma duże znaczenie.
Myślę, że moja postura też mi pomaga "wzbudzać zaufanie", bo duży chłopak jestem. :D
Mam, ale nie zdążyłem - przyłapali mnie na kopiowaniu. Koniec OT :razz:Cytat:
Zamieszczone przez rodia
fajne te ostatnie kadry...po małej serii gołych babek widzę powrót do korzeni.
Z jednej strony dobrze z drugiej....ładnie robiłeś goliznę. No i chyba przyjemniej się ją robi ;)
Jeśli wiecie coś o organizowaniu akcji wynajęcia niedrogiego snajpera zza wschodniej granicy, który zrobiłby porządek w TPSA, to ja chętnie dorzucę kilka grajcarów.
Przez dwa tygodnie nie miałem internetu z powodu debilstwa wyżej wymienionej korporacji. Nie będę wdawał się w szczegóły, bo nie chcę się już denerwować.
Dzięki za komentarze i kolejne foty (klikajcie proszę w zdjęcia, bo pomniejszone foty to kompletna porażka):
545
546
547
545 - ale pojechałeś, niesamowite, no ale tą babcię przekupiłeś i pozowała ??? ...;)
545 :) "bez grosza w kieszeni" :D