-
Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
Może problem to złe słowo - myślałem po prostu że te 300 sztuk rozejdzie się jak świeże bułeczki.
I ja na początku myślałem, że 300 to za mało.
---------- Post dodany o 12:38 ---------- Poprzedni post był o 12:28 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
Z mojej strony - duży szacunek dla Olympusa i dla Opiekunów OC za ideę kalendarza!
Jeszcze dystrybucja przed nami. Oby się powiodła.
-
ja się chyba zapisałam ale już się gubię ? jeśli nie to oczywiście zgłaszam akces :)
-
Też dopisałem. Dla Marysi mojej. Na forum wprawdzie nie jest, zdjęć nie robi - ale za to jaki sernik :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Też dopisałem. Dla Marysi mojej. Na forum wprawdzie nie jest, zdjęć nie robi - ale za to jaki sernik :mrgreen:
Liczę na to na zlocie......:-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Dla Marysi mojej. Na forum wprawdzie nie jest, zdjęć nie robi...
Ale z poświęceniem sprzęt olympusowy w torbie dźwiga!
-
Widzę na schemacie, że w Dolnośląskim brak chętnych do dystrybucji. W takim razie pozwolę sobie zgłosić swoją kandydaturę. Przez aklamację :-)
-
Gdzie się zapisać po kalendarz? Tutaj?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
daghda
Gdzie się zapisać po kalendarz? Tutaj?
Pierwszy post.
-
Hades - mozesz sprawdzic ile razy sie zapisalem? Jesli mozna to biore 3 sztuki (dom, praca i rodzina).
OlyClub bedzie wszedzie :)
-
A gdzie można sprawdzić czy już się zapisałem? :)
-
A jak ktoś mieszka poza granicami pl. - tego w formularzu nie ma..
-
Przeczytaj punkt 6. Dystrybucja. Musi Ci go ktoś odebrać i podesłać poza granicę.
-
Jakoś rozwiążemy ten problem. Jest kilka osób poza granicami. Albo ktoś z rodziny na miejscu odbierze, albo spróbujemy wysłać. Może ktoś zna jakieś dogodne opcje.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
Może problem to złe słowo - myślałem po prostu że te 300 sztuk rozejdzie się jak świeże bułeczki. Ale
ahutta ma rację w wątkach przewijają się głównie te same osoby.
Z mojej strony - duży szacunek dla Olympusa i dla Opiekunów OC za ideę kalendarza!
Aaa, w tym sensie masz rację, źle zrozumiałem Twoje słowa "problem z rozprowadzeniem" i pomyślałem, że przewidujesz jakieś problemy na etapie przekazania gotowego kalendarza klubowiczom, którzy na niego się zapisali.
-
Pozostały 23 egzemplarze ;).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Pamiętasz o Leszku i Piotrze ?
eee - pamiętasz.
-
Jakoś tak wyszło, że przegapiłem pierwszy termin i zapisałem się dopiero na dodatkowy egzemplarz, który w moim przypadku będzie tym pierwszym ;-)
Mam nadzieję, że tak można?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
to ja bardzo chętnie przygarnę drugi egzemplarz
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ajt
Jakoś tak wyszło, że przegapiłem pierwszy termin i zapisałem się dopiero na dodatkowy egzemplarz, który w moim przypadku będzie tym pierwszym ;-)
Mam nadzieję, że tak można?
ja zrobiłem podobnie - i mam taką samą nadzieję ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Z radością przygarnę trzeci i spożytkuję w zbożnym celu ( reklamując potencjał Olympusa ).
Pozdrawiam
-
-
To może ja też dwa bym wziął z pozytkiem dla mnie i Olyclubu... (drugi wisiałby w pracy)
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Można ;).
Wspaniale :) - to jeszcze jeden do ( do biura) jak zostały.
-
To jak w końcu z tymi dodatkowymi kalendarzami, deklaracje w temacie czy przez formularz?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
daszek
To jak w końcu z tymi dodatkowymi kalendarzami, deklaracje w temacie czy przez formularz?
Poprzez formularz - on wszystko ładnie zlicza by nikt nie musiał analizować deklaracji z tematu. :)
-
To znaczy, że moje wpisy na formularzu określają ilość egzemplarzy które otrzymam ?
-
Taka propozycja, kiedyś już o tym pisałem, ale odpowiedzi chyba nie było - kilka województw ma znikomą liczbę zamówionych kalendarzy, może warto by połączyć dystrybucję 'mniejszych' województw (wszystkie poniżej 15) parując je tak, by suma zamówień wyniosła ok 15-20.
Np:
Świętokrzyskie - Lubuskie
Wielkopolskie - Podkarpackie
Łódzkie - Opolskie
Warmińsko-Mazurskie - Podlaskie
Lubelskie - Zachodniopomorskie
Ograniczyłoby to koszty, no chyba że one nie grają roli.
Jeśli się nie przyjmie, to jako odpowiedzialny za dystrybucję na Opolszczyźnie z chęcią przyjmę województwa bez "opieki".
-
Kiedy zamknę listę zapisów, a będzie to zapewne niedługo (dobijamy do limitu), przyjrzę się liście. Wstępnie też poukładam dystrybucje. Mamy zaklepanych 11 paczek do wysyłki siłą rzeczy trzeba będzie jakoś to wszystko połączyć. Może system nie osiągnie wydajności firm kurierskich, ale powinno się obejść bez większych problemów.
-
Hadesik, a czy nie można zabrać do Łodzi? Ja mogę zgarnąć to co przewidziane dla Lubelskiego i porozsyłać ;)
-
Z tego co wiem raczej nie bardzo. Może pojawi się jeden, dwa egzemplarze do obejrzenia.
-
-
Limit wyczerpany. Zapisy na kalendarz zostały zamknięte.
-
No to teraz pozostaje czekanie :grin:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Karol
Nie wiem czy to jest pomysł wart rozważenia i czy nie ma jakiś przeszkód natury wyższej, ale tak mi przyszło na szybko do głowy - czy jest szansa żeby poszczególne karty udostępnić w rozdzielczości HD jako tapety na pulpit? Nie teraz i nie od razu wszystkie ale np. początkiem każdego m-ca na portalu jako np. projekt "kartka z kalendarza" ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
Mam PDF 1:1, więc, jak najbardziej możliwe:-)
... i będzie od 1 stycznia :).
-
Dostałem wiadomość, że kalendarz jest już gotowy. W przyszłym tygodniu dystrybutorzy powinni otrzymać paczki z egzemplarzami do rozprowadzenia. Dystrybutorzy dostaną także listę osób z najbliższej okolicy, z którymi skontaktują się na PW celem ustalenia sposobu odbioru.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Dostałem wiadomość, że kalendarz jest już gotowy. W przyszłym tygodniu dystrybutorzy powinni otrzymać paczki z egzemplarzami do rozprowadzenia. Dystrybutorzy dostaną także listę osób z najbliższej okolicy, z którymi skontaktują się na PW celem ustalenia sposobu odbioru.
Ciekaw jestem jak w druku te obrazki będą wyglądać , powinno być lepiej niż na monitorze...
A w ogóle to od rana same dobre wiadomości są.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Ciekaw jestem jak w druku te obrazki będą wyglądać , powinno być lepiej niż na monitorze...
Oooo to fakt :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Oj tam od rana, od kilku dni staramy się publikować dobre zmiany ;) Wcześniej działąnie było w "ukryciu".
-
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Oj tam od rana, od kilku dni staramy się publikować dobre zmiany ;) Wcześniej działąnie było w "ukryciu".
Musi piar jakiś słabowity macie ;) skoro przeszło bez echa i fun-farów :mrgreen: