Tajemnicza i intrygująca piękna fotka.
Gratuluję i pozdrawiam.
Wersja do druku
No nareszcie można się do czegoś przyczepić. Bo zawsze takie perfekcyjne fotki .... Czerwony kropek został na dolnej krawędzi :twisted:
A jak bys te suwaki tak poprzesuwal??Jak myslisz??Załącznik 84923
nie wiem ale odpowiem jak będe w domu :) bo zdjęcie wrzucone wprost z laptopa a dopiero w domku na stacjonarnym i skalibrowanym coś bedę widział :)
wtedy se wywołam tak jak ja to widzę bo póki co nie widze nic :) nawet różnicy zbytniej między lewym a prawym nie widzę na matrycy w laptopie :)
Dużo ich tam tak latało? ;) I wszyscy kolorowi?
sporo :) i fotografowałem tylko kolorowych ;)
http://dobas.blogspot.com/2013/04/pr...oardzista.html
Gratuluję Tobie ciekawego i interesującego wywiadu dla fotopolis. Polecam forumowiczom.
Pozdrawiam
Dziękuję :) Ostatnio trochę się tego nazbierało
Tymczasem w miarę świeże zdjęcia sprzed jakiś 2 tygodni
Mały człowiek a może ;)
Wygląda bardziej na Oną - Małą Człowieczkę :mrgreen:
Zdjęcie na tyle doskonałe, że da się rozpoznać :)
Świetne. I tytuł też fajnie dobraleś.
Mocne foto, jeśli mogę tak napisać.:)
Kapitalne. Co do teorii, to masz rację, ale tytuł, który nadałeś zdjęciu nawiązuje do jakże znanej noweli, a ta już kojarzy nam się tylko z facetem ;)
Czekałem aż Dobas znowu zacznie nadawać - warto było ! Byle by było coś więcej !!
Bardzo fajne zdjęcia Marcin, gratki. Jak byś tak jeszcze napisał skąd to...
Moja recenzja patetyczna
Pierwsze spojrzenie na ostatnią fotkę wywołuje emocje, przepatrywanie, ślizganie się po graniach, błądzenie, szukanie światła, trzeciego wymiaru, ocena proporcji, odnalezienie bogatej ornamentyki, rytmów nadrzędnych i podrzędnych akompaniujących postaci, towarzyszących jej krokom, pojęcie zamysłu pierwszoplanowości mikroskopijnej sylwetki, gry świateł dla niej, harmonii w tej grze, to ona nadaje tempo, jest dyrygentem, panuje nad chórem grani i perci unurzanym w niebieskiej tonacji
Pzdr, TJ
Dzięki. Miejsce bardzo fotogeniczne. Chyba mój ulubiony zakątek Świata więc trochę kadrów udało się przywieźć.
Gorzej z czasem na wywołanie ale pomału pomału...
Moje pierwsze starcia z zorzami... Temat dla mnie nowy wymagający i zaskakujący... a widowisko bajeczne mimo, że wcześnie b o sierpień i niezbyt daleko na północ - bo zaledwie 64 N
Aurora Borealis
---------- Post dodany 17-09-13 o 00:23 ---------- Poprzedni post był 16-09-13 o 23:58 ----------
Svinaflesjokull - jęzor Vatnajokull. Islandia. Dokładne współrzędne jak ktoś chce podejrzeć są w EXIFie - mowa o poprzednim zdjęciu
zorza zorzą - sporo zdjęć tego zjawiska widziałam (na pewno niedorównujących efektowi na żywo)
niemniej to poprzednie zdjęcie jest rewelacyjne :) !!
jak zwykle zazdraszczam takich miejsc i widoków....
Fantastyczne miejsce ,znakomita fota pozdro
Bajkowy pejzaż :)
Fątastyczne po prostu ;)
pięknie , choć jak patrzę na lód to już myślę o zimie...
Niesamowicie to wygląda :D
Przedostatnie - to co lubię - mały ludzik w wielkiej przestrzeni. Niebieskość gór poraża mję. Podobnież na tym z zorzą - te błękity zaskakujące. Pewnie dla Ciebie nie ;)
Zobaczyć coś takiego i umrzeć :-)
Piekności Dobas, piekności... Aż żal , że człek musi w tym upale się męczyć.....
Tak jest co podziwiać .
zaglądnąłem, popatrzyłem, no nieźle, nieźle ;)
a tak serio - super extra!
bardzo bardzo dziekuję :) Cieszę się :)
w prawdzie bieguny mnie nie kręcą, a tym bardziej sprawy rybno/morsko/podwodne ale ...
Lofoty i Maroko, ech czekają na mnie ... myślę, że już niedługo - a po Twoich zdjęciach chuć się wzmaga ;)
jeszcze tylko aparacik muszę zanabyć, i poczekać na .... urlop ;( i jazda !
pozdrawiam!
Lofoty - poklecam z całego serca. Islandię też wcale nie taka straszna "straszność" i "zimność"