rewelacyjne, w jesiennym klimacie :)
Wersja do druku
rewelacyjne, w jesiennym klimacie :)
Fajne te portreciki zwłaszcza ostatni, świetna kolorystyka, podoba mi się.
Superek portety , swietna stylistyka , kadry., urocza modelka. :)
przyjemne te portreciki.
Dla mnie ostatnie Świetne ! :)
Pozdrawiam
rumpel
Też ostatnie najbardziej mi się widzi. Nostalgicznie się zrobiło. :)
yhmm ostatnie bardzo na tak :grin:
Naszło mnie natchnienie, pierwszy raz coś takiego robiłem i w sumie ciężko mi samemu ocenić efekty. ;) Liczę na szczere opinie ;)
Pomysł całkiem fajny, wydaje mi się jednak, że trzeba by było popracować jeszcze na obróbka.
Nie wiem jak wyglądało zdjęcie wyjściowe ale wokół postaci występuje coś w rodzaju aberracji.
Może to kwestia problemów z wycinaniem lub wtapianiem? Wiadomo, że takie sztuczki jednak proste nie są ale warto próbować ;)
taka "poświata" to może być efekt tego iż miałem ustawioną lampę za modelką na kontrę, i nie wycinałem jej z tła ;)
Fajny eksperyment. najlepsza moi zdaniem wersja ostatnia,w której utemperowałeś niebieskość. Źle wygląda kant skóry na linii łaczenia z tłem. Ażeby zniwelowac ten efekt, chyba modelkę trzebaby wyciąc i nałożyć ponownie, dopracowując kanty. Troche mi psuje odbiór ten włosek. Widziałbym to też w kwadracie dużym. ale to zboczenie moje :)
Ja tez jestem za ostatnim. Przede wszystkim ze wzgledu na kolory.
Eksperymentuj dalej :grin:
Yo! Dzięki że wpadliście ;) Teraz coś dla forumowych Pań "Ciacho" :grin:
Pomysl na "Ciacho" ciekawy, wrzutka fajna.
No, no. Niczego sobie to 'Ciacho' ; DD
Świetny pomysł i bdb wykonanie. Szczególnie intrygujące...MZ jest 2,4 i 7 : )
Kawał dobrej roboty, naprawdę! : )
Pozdrawiam : )
Nieco przerażające to " Ciacho" ;P
A tak serio to zdjęcia są bardzo dobre. Ciekawy pomysł, fantastycznie zrealizowany. Nie mam do czego się przyczepić w zasadzie. Ciacho fajne, obróbka też niczego sobie. te które mi przypadły do gustu z tej serii to : 4,5,6. Magia :)
Moja młodsza kuzynka się aż przestraszyła :cool: czyli jest dobrze :grin:
Mnie jednak "Ciacho" nie przekonuje. Wcześniejsze z modelką owszem i podpisuję się za przedmówcami.
Dzięki za wizyty ;) Trza coś wrzucić ;)
PS Tego jednego zdjęcia nie bierzcie na serio ;)
Tego w ktorym sie nastemplowales?:grin:
Masz masę pomysłów na te zdjęcia, to super bo dzięki temu są bardzo ciekawe i każdą sesję z przyjemnością się ogląda. A z każdą następną zapewne masz więcej doświadczenia i technicznie będą coraz lepsze- chodź już przecież złe nie są.
Dzięki za dodanie otuchy ;]
W końcu udało mi się pobawić nowym sprzętem troszkę ;)
Kilka zdjęć z d7k ;) :
Trojka fajna :-) piatka najbardziej mi odpowiada.
Kot w pościeli pierwsza klasa...
Pozdrawiam AP.
To kot między fotelem a firanka ;)
Ładnie, ładnie. Można zapytać jakim szkiełkiem robione zdjęcia?
Tamron 17-50 2,8
Dawno nic nie było :) Więc dorzucę coś z sesji by wątek nie umarł ;)
Na zdjęciach Małgosia i Monika ;)
Jello mr. Di!
fajna ta wrzuta! Tylko na drugim zdjęciu cienie na górnej powiece mi nie pasują, przy niebieskich oczętach i takiej buzi, chyba kolor cieni powinien być kontrastowy (brąz, fiolet,amarant) do tęczówki i wtedy ładnie by eksponował kolor, ale ja laik jestem, tak se "gadam" może nasze Dziewuchy by się wypowiedziały?
Pozdrawiam
chyba Ja
Trojeczka najbardziej mi pasuje.
Fajne zdjęcia , pan Ciacho bardzo sympatyczny
No to lecimy dalej :)
Tym razem dwojka oraz piatka najbardziej mi pasi:-)