I masz. Nooooo... Piękne zdjęcia.
Wersja do druku
A co to za wyciągarka na fotce ? :wink:
Oczywiście ładna modelka na zdjęciu :)
Wanilia, bój się :D Dobrze by było, gdybyś wstawiła również zdjęcie swego napakowanego kapitana :D
:grin::grin::grin:
jak będzie trzeba, to wstawię :mrgreen:
miłej niedzieli:grin:
Moje pieseczki:grin:
ostatnie nieostre, ale efekt wyszedł fajny:grin:
Pozdrawiam
P.s. na pierwszym walka o laczka Pani:wink:
to jest parka- ona zwykle na dole:-P
Ładne pieski, ładnie je zaprezentowałaś,
pozdrówka
Ale świetne pieski :grin:super.
Dzięki waszemu dopingowi i podpowiedziom szlifuję portret nadal.
Wymyśliłam "zabawę z lustrem" , choć pewnie ktoś już przede mną to wymyślił. Tak czy siak ćwiczę nadal. Poćwiczyłam ustawianie balansu bieli i wstawiam efekt mojej pracy.
Zdjęcia są prawie nietknięte obróbką , bo przed chwilą wgrałam je do komputera.
Jedno z nich wystawiłam w galerii, taką inspirację obrazem Wyspiańskiego- bardzo swobodną:wink:.
Liczę na Wasze opinie:)
No, no. Jestem pod wrażeniem. Zapamiętam fotę dzieciaków z delfinami. Ostatnie foty też superos - zwłaszcza pierwsze z kredkami.
Z ostatniej serii chyba najbardziej podoba mi się "dzieci4 m".
Przeglądając wątek, czynię to dość regularnie, stwierdzam, że bardzo uniwersalny z Ciebie fotograf Wanilio. A efekty bardzo interesujące, bez względu na temat,
wanilia, jakie to szkiełko ? :)
Ostatnia seria bardzo interesująca. A z kredkami - świetne.
seria z lustrem- rewelacja :grin:
Z przyjemnością śledzę Twój wątek. Zdjęcia z podróży piękne. Ostatnia seria z lustrem bardzo ciekawa.
Ciąg dalszy moich najpiękniejszych modelek:wink:
w zasadzie niewiele z nimi robiłam, nie bawiłam się też w blurowanie cery, chyba są na to zbyt młodziutkie.
Dziękuję wszystkim serdecznie za odwiedziny:grin:
MZ bardzo ładne, chociaż na portretach się nie znam.
Czy pierwsza fotka była z fleszem ?
W żadnym z portretów dotychczas nie używałam lampy, w zasadzie prawie wcale z niej nie korzystam. Światło kombinowane z wszelkich rodzajów lamp w domu plus blendy w postaci arkuszy białego papieru.
Dzieciaki je trzymały, więc wyniki różne :wink:
Spróbuję co niektóre porobić w BW tak z ciekawości, choć jestem zwolenniczką koloru. Ciekawa jestem efektów.
Masz rację, że cery dziewczynom poprawiać nie trzeba :D
Jednak oczęta bym trochę podostrzył i białka lekko rozjaśnił.
Trochę dziwne odcienie na buziach - u mnie żółto-zielonkawe. Coś z WB chyba nieteges.
U mnie jedynka i dwójka jest ok , ale rzeczywiście trójka zwłaszcza na czole coś nie gra, popracuje nad tym, dzięki
Seria portretów a szczególnie lustrzana, podoba mi się bardzo ;-)
wrzucę jeszcze jedno w piątkowy wieczór:wink::)
p.s. po zmniejszeniu traci na jakości , kubiki na brzegach, zmniejszyć mniej, czy bardziej? aby się to nie robiło???
Świetnie, ale w galerii wydaje mi się nieco lepsze. Masz cudowne możliwości ćwiczenia portretu i idziesz w dobrym kierunku. Tylko pozazdrościć modelek.
moje osobiste:grin:
Oczy to po matce mają, mi się widzi, nie, Michał?
Tak po matce, tak mi się wydaje. Gdyby mama dała jakiś portrecik w normalnym rozmiarze - chociażby ten z awatara, to mozna by lepiej stwierdzić :)
Dziękuję:grin: Skóra zdarta ze mnie, po matce pyskata:wink:
p.s. musiałabym nad obróbką tego zdjęcia baaaaardzo popracować a nie chce mi się:wink:
No dobrze, ale żadnych śmiechów jeśli chodzi o obróbkę, bo... się w sobie zamknę:wink:
Lizus:cool::wink:
Co do obróbki nic nie mam! Natomiast, no co to ja chciałem powiedzieć...., no.
Cudownie Cię wreszcie poznać w całości!
Serdecznie pozdrawiam.
Zapraszamy serdecznie na następny zlot Olyclubu!
Ależ ja już gdzieś się witałam!
https://forum.olympusclub.pl/showthr...t=5300&page=13
... mąż mnie nie puści:wink: