Mi też nie... Błąd na stronie i muli niemiłosernie :???: Ty Nigt, może zamiast kociaczków wirausa do zalączników dołączyłeś :wink:
Wersja do druku
Ja bym bombę dołączył a nie wirusa, ale w tym wątku jeszcze nic nie wstawiałem...
Z tego co wiem, to już wszystko działa i się wyświetla! O zdrowie swoich komputerów dbam tak jak o siebie i każdy ma antyvira. Myślę, że nie będzie już problemów.
SmakMiodu*PL trojka podoba sie z serii...
Koty są kochane i naprawdę każde, w miarę porządne zdjęcie kota, sprawia mi przyjemność w oglądaniu. A jeszcze bym pomechrał za uchem!
Ja też pokażę swoją lobuziarę :roll:
Na początku to i owszem... Bałam się jak cholerą ale nigdy to jej się nie zdażyło. Ale sama wyskoczyć w czasi rui to z 2 razy... Wróciła jakby nigdy nic. Ani śladu po takim locie :shock:
Niezdatna mówię Ci... Malo ma zdjęć choć jest z nami 5 lat. Jest tak ruchliwa, że glowa mała, a na widok aparatu to nie wiem... normalnie głupawki dostaje :evil:
P.S. Dzisiaj mi sikneła do ciapa :evil:
Jak siknęła do ciapa, to mam nadzieję, po raz ostatni! Trzeba koty wychowywać! Pogadaj z kowalem73, on wiele wie na ten temat. Ten to dopiero ma, głowa boli, a jaki porządek!
No kurczę Felek... To mężowi tylko wcześniej tak dogadzała...:twisted: Mąż wyjechał i teraz na mnie się mści ale nie wim za co :shock: Zawsze byłma jej Panią i pokazywała to dość natrętnie wszystkim domownikom :wink: Ale dzięki za radę... napewno do kowala polecę po radę :roll:
Grunt to spokój - nie głaskać łobuziary podczas spacerów po balustradzie:wink:
A co do obsikania - może "kibelek" był zamknięty?
A może jednak coś jej przeskrobałaś!
Koteczka prześliczna.
Pozdrówka.
Wituś, ja o tym wszystkim wiem... Mamy ją już 5 lat. Zresztą to nie puerwsz moja kotka (kocurów na szczęście niemiałam:wink:).
Nie ruszam jak na balustradzie, bo strach by nie wyleciała.
Kibelek zawsze otawrty i posprzątany (bo wychodzę z założenia, że ja do brudnego też bym nie robiła).
Nic nie przeskorbalam... tak mi się wydaję... no chyba, że pod czas snu niechcąco kopnęłam. Zawsze śpi u mnie w nogach.
Fakt, sliczna (byla ułożona), a terz coś odpala, a ja już zdrowia do niej nie mam :evil:
piekna ta Twoja lobuziara Lolita, pierwsza fota swietna:)
dzisiaj wystawa we wrocku
Słodki kociak
Skoro tyle tu miłośników kocisów, ja zaprezentuję portrecik mojego kocurka. Chłopak ma już 10 lat, ale trzyma się dzielnie i chyba jeszcze troche przygód przed nim ;-)
Ruja? Ucieczki? Męczarnia hormonów? Najbardziej z humaniotarnych rozwiązań jakie tu można zastosować to sterylizacja (a przyokazji ustrzec kotkę przed kilkoma brzydkimi chorobami m.in. nowotworem sutka). Mam dwa kociambry Lunkę i Cypisa oba miały zabieg, oba mają się świętnie, są zdrowe, rozbawione, dokazujące. Polecam!
Kilka zdjęc ode mnie:
rudy terrorysta w 2-gimi 3-cim tygodniu
rudy terrorysta:grin:
przesympatyczny
pozdrawiam
Fajny ten rudy terrorysta..:-)
Ten Biały to mój domownik....
Jedynka swietna...
Ten w krzakach - super.
Świetna fotka.
Pozdrówka.
Jedynka super, świetny kamuflaż.
4 tygodnie małego rozrabiaki
No to i ja swoją kotkę przez nas bąbel a przez naszą córkę różyczka zwaną pokażę :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1268235248
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1268235283
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1268235319
kowal73 - przesympatyczny ten maluch :grin:, reszta "tygrysków" też ładna...
Pozdrawiam wszystkich "kociarzy"...
acidmk Ładnie umaszczona kotka :-) i spojrzenie niewinne.
acidmk fajny ten kociak.... trojka jak dla mnie.
Moja Miłka.
Fajna Miłka.