3 załącznik(ów)
Odp: Chińskie początki z E-M10
witam,
dzisiaj chińskie Las Vegas;) Hazard w jakiejkolwiek formie jest w Chinahc zakazany. Po tego rodzaju rozrywki trzeba zasuwać do Macau, które roczne obroty z tego tytułu ma wyższe niz Las Vegas i Atlanta razem wzięte.
zdjęcia z lokalnego parku, gdzie panowie mimo zakazu, grają czasem na kasę...
69.
Załącznik 118681
70.
Załącznik 118682
71.
Załącznik 118683
pzdr
Ciekawe te Twoje zdjęcia i opisy.
Chinczycy lubią alkohol i hazard.
Pozdrawiam.
Na 70 bardzo zgrabnie kompozycyjnie zamknięta w kwadrat krótka opowieść. Gracze nie mieli pretensji, że zaglądasz im w karty? :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
ravbog
Gracze nie mieli pretensji, że zaglądasz im w karty? :wink:
Opanowałem tryb niewidzialności;) Biały na chińskim pierdziszewie jest jak Michael Jackson- gwiazdorstwo 24h.
Czapka, ubrania 'gładkie' bez oczojebnych kolorów i nikt mnie nie widzi...prawie:wink:
pzdr
Piękna ta Twoja wycieczka. Zawsze z niecierpliwością czekam na następne:-)
I piątkowe, i karciane bardzo mi się.
karciane fotki bardzo ciekawe i ładne... ot, takie widoczki których zazwyczaj się nie widzi będąc na wycieczce
Fajna kompozycyjnie fotka nr 70. Fotka 71 - co za ekspresja! Wszystkie fotki pokazują rąbek duszy chińskiej na miejscu - w "interiorze".
Pzdr, TJ
Próbuje wzucic plik do galerii i:
Cytat:
Nie wysłano pliku!
Jeżeli naprawdę został wybrany plik do wysłania, sprawdź, czy serwer zezwala na wysyłkę...
ktoś kojarzy co i gdzie nie styka?
pzdr
Cytat:
Zamieszczone przez
goroh
Próbuje wzucic plik do galerii i:
ktoś kojarzy co i gdzie nie styka?
pzdr
Nie wiem czy to jeszcze aktualne :) , ale ja problem powyższy miałem w dwóch przypadkach: 1- plik miał wielkość ponad jeden megabajt; 2- tytuł pliku wgrywanego zawierał polskie znaki (ó,ź,ć...)