Odp: Gniot idealny - konkurs
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Kilka ostatnich postów powinno być przeniesione jakiegoś "przyklejonego" wątku pod tytułem "dyskusje na Forum Olympusa - wzorce do naśladowania dla początkujących".
Zupa była za słona?
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Zupa była za słona?
Po prostu nie mam poczucia humoru - jak widać. A tak przy okazji - pewnie z 90% wątków na dowolny temat kończy się w ten sposób. Dla mnie w kategorii "gniot idealny" - nic tego faktu nie przebije.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Zupa była za słona?
Ciesz się, że nie w twarz. :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Po prostu nie mam poczucia humoru - jak widać. A tak przy okazji - pewnie z 90% wątków na dowolny temat kończy się w ten sposób. Dla mnie w kategorii "gniot idealny" - nic tego faktu nie przebije.
Ponoć to się da wyleczyć ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
wulf
Ciesz się, że nie w twarz. :wink:
No się cieszę, ja w ogóle jestem człek szczęśliwy. :grin:
Mimo, że zostałam ujęta w jednym z cytatów @dzarro, podpisuję się pod jego słowami w 100%. Jego post zawarł esencję naszego Forum z ostatnich miesięcy :mrgreen:
Hades powinien wyciągnąć te punkty na belkę na głównej stronie.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Mimo, że zostałam ujęta w jednym z cytatów @dzarro, podpisuję się pod jego słowami w 100%. Jego post zawarł esencję naszego Forum z ostatnich miesięcy :mrgreen:
Hades powinien wyciągnąć te punkty na belkę na głównej stronie.
Spokojnie z tym samokrytycyzmem, na forum poza tego typu spamerstwem dzieje się parę ciekawszych rzeczy również, tylko w przeciwieństwie do pogaduszek i smędzenia o zbyt wysokich cenach lub zbyt wczesnych zapowiedziach sprzętów, te inne cieszą się mniejszą jak gdyby popularnością publiczności...
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Kilka ostatnich postów powinno być przeniesione jakiegoś "przyklejonego" wątku pod tytułem "dyskusje na Forum Olympusa - wzorce do naśladowania dla początkujących".
Się zgadzam również. Zauważ tylko, że to dyskusja w wątku "Gniot idealny..." więc w sumie jakość dostosowana do tematu :wink:
Pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Nie wierzę, że to by się przyjęło. Regulamin też jest, a koleżanka bufetowa walczy z cytowanie setek zdjęć w postach jak z wiatrakami. Poza tym młodzież teraz rzadko bierze przykład ze starszych.
[QUOTE=bufetowa;1054744]Zapraszamy do zabawy!
Poszukaj w swym archiwum lub stwórz od początku własnego gniota. Wstaw go do wątku (w pierwszym poście znajdzie się galeria i opcja wstawienia zdjęcia).
Po jakimś czasie odpalimy głosowanie i wybierzemy nasz forumowy ideał gniota.
Liczę na Wasze poczucie humoru i poczucie kiczu.
[/QUOTE
Dżarro, nie bądź smutas, choćby przez wzgląd na Bufetową ;), plisss :???:
dzarro zahacza o inny problem, ponadgniotowy ;)