Fajne te mgliste fotki, szczegolnie Z3 mi sie podoba, domki tez ladne i kolorowe, Z7 mi si podoba (szkoda tylko ze plot prosto, domek krzywo :))
Wersja do druku
Fajne te mgliste fotki, szczegolnie Z3 mi sie podoba, domki tez ladne i kolorowe, Z7 mi si podoba (szkoda tylko ze plot prosto, domek krzywo :))
Kopki z sianem niezłe, zapowiedź jakiegoś hogrroru...
Zapowiedz byla tak,ze knajpa zaliczona.
---------- Post dodany o 11:06 ---------- Poprzedni post był o 11:03 ----------
Tak to z ta optyka bywa.Miale odczucie,ze prostawo.Jezeli mozesz to pomoz.
---------- Post dodany o 11:10 ---------- Poprzedni post był o 11:06 ----------
[QUOTE=yamada;1135746]wrzutka fajna ech przydał by Ci się trochę lepszy aparat bo fajne kadry robisz a on tego nie rozumi :)[/QUOT
glee juz mi to sugerowal i nawet cos tam pomyslalem,ale jak przeczytalem stopke sepi19 to wymieklem.
Prosze bardzo, tylko lekko obrocone zeby domek stal prosto
Załącznik 132195
Wrzuta J jest miodzio. Super uchwycone światło.
Ostatnimi czasy pogoda sloneczna...byla.Wybralem sie w Pieniny ale od Slowackiej strony.Lekki spacerek zaczal sie od Czerwonego Klasztoru nad,ktorym rosposcierala sie mgla.Trasa przez Haligowce,pozniej na szczyt Pod Plasnou i polami do wsi Lesnica by nastepnie wzdluz Dunajca do Klasztoru.
Kiedy w nim byla siedziba zakonow Kamedulow i Kartuzow a korzenie jego siegaja XIV.Dzisiaj to obiekt muzealny od dluzszego czasu w remoncie wiec trudno cos zwiedzic.Pamietam kiedys wbyla tutaj niezla knajpa i muzeum poswiecone regionowi.
Widac,ze prace remontowe postepuja sukcesywnie ale po sezonie wczesnie rano pusto i spokojnie,parking gratis.
CK1.Załącznik 132712
CK2.
Załącznik 132718
CK3.
Załącznik 132722
CK4.
Załącznik 132723
CK5.
Załącznik 132724
CK6.
Załącznik 132725
CK7.