Odp: Pełne wersje oprogramowania za free
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaack
OnOne Perfect Effects 8 - normalnie 99$
dzisiaj za darmo
http://www.ononesoftware.com/landing/pe8offer/
PS.
klikamy "Get Started"
następnie "Request Download"
później należy podać swoje dane i maila, na maila dostaniemy klucz do programu (będzie on również wyświetlony na stronie gdzie pojawi się link do pobrania programu)
Program działa zarówno samodzielnie jak i jako dodatek do PS czy LR
W przypadku kiedy używamy programu jako dodatku do PS nie znajdziemy go na liście filtrów. Uruchamia się odrobinę inaczej.
Otwieramy zdjęcie w PS, następnie menu Plik i Automatyzuj i dopiero tam znajdziemy opcje startu całego modułu Perfect Effects 8.
Witam !
Swietny program !!! Czyta RAW-y takze z matryc X-Trans
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Darekw1967
Witam !
Swietny program !!! Czyta RAW-y takze z matryc X-Trans
Pozdrawiam
Co ciekawe można w nim pracować na warstwach. Dosyć ciekawym rozwiązaniem jest też Perfect Brush którym można modyfikować maski konkretnego efektu. Program pracuje zarówno samodzielnie jak i jako dodatek do PS'a lub LR.
Planowałem zakup Nik Collection... jednak po 2 dniowych testach Perfect Effects zrezygnowałem. Moim zdaniem to świetna darmowa alternatywa dla pakietu Nik.
Poniżej kilka tutoriali pokazujących możliwości programu.
http://www.youtube.com/watch?v=M3t_d53FdxM
http://www.youtube.com/watch?v=S6_uHM1RBLs
PS.
Prawdopodobnie można jeszcze pobrać program w darmowej wersji i uzyskać klucz do programu. W każdym razie wczoraj to się udało jednemu z moich znajomych któremu program poleciłem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaack
Co ciekawe można w nim pracować na warstwach. Dosyć ciekawym rozwiązaniem jest też Perfect Brush którym można modyfikować maski konkretnego efektu.
Planowałem zakup Nik Collection... jednak po 2 dniowych testach Perfect Effects zrezygnowałem. Moim zdaniem to świetna darmowa alternatywa dla pakietu Nik.
P.S.
Poniżej kilka tutoriali pokazujących możliwości programu.S.
Prawdopodobnie można jeszcze pobrać program w darmowej wersji i uzyskać klucz do programu. W każdym razie wczoraj to się udało jednemu z moich znajomych któremu program poleciłem.
Sprawdzałem, działa.
Ostatni filmik dotyczy całej "Suite" a nie "Premium". który jest tylko jej częścią składową.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Sprawdzałem, działa.
Ostatni filmik dotyczy całej "Suite" a nie "Premium". który jest tylko jej częścią składową.
Wersja "Premium" zawiera jednak okrojone moduły pełnego pakietu "Suite" co akurat mnie mocno zaskoczyło na plus.
Cytat:
Zamieszczone przez
frost
potwierdzam, nadal mozna
Mieli zakończyć darmową promocję 28 stycznia. Być może przedłużyli... uczą się od Adobe. ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaack
Mieli zakończyć darmową promocję 28 stycznia. Być może przedłużyli... uczą się od Adobe. ;-)
Pewnie tak.
Ja dostałem od nich ofertę na meila kilka dni temu ale jak to często bywa olałem lekturę kolejnej oferty i dziś się obudziłem dwa dni po czasie - zainstalowałem i działa:mrgreen:
Widziałem co potrafi ich program do mask - czekam na kolejną ofertę.
Cytat:
Zamieszczone przez
frost
potwierdzam, nadal mozna
Zgadza się, też zassałem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mcarto
Widziałem co potrafi ich program do mask - czekam na kolejną ofertę.
W międzyczasie możesz zerknąć wyżej... HitFilm Express 2, całkiem ciekawe narzędzie do edycji filmów.