Kamieniczki ma wiele uroku spokojnego spacerniaka i kojące dla oka kolory kamieniczek, zewnętrzna nawa ze świętymi interesujeca. Pozdrawiam.
Wersja do druku
Kamieniczki ma wiele uroku spokojnego spacerniaka i kojące dla oka kolory kamieniczek, zewnętrzna nawa ze świętymi interesujeca. Pozdrawiam.
Dziękuję, oba są w Galerii...
Kamieniczki bardzo ładne , taki spokój , melancholia. :foto2:
Pozdrawiam
Uliczka z kamieniczkami jest ok, choć to takie zdjęcie trochę pocztówkowe, pamiątkowe. Na tej kapliczce ciągle widzę jakieś kolorowe plamki. Czy to szum, czy ja mam coś z oczami? Niestety bardzo psuje mi to odbiór tego zdjęcia :(
Pzdr
Nie masz nic z oczami.
Podciągnąlem czerwoną składową, żeby wydobyc fakturę muru.
Tak bardziej mi się podobal. jak to już tu ktoś niedawno napisał: "to bylo świadome dzialanie" ;)
Szkoda, że taka obrobka Ci się nie podoba :(
Poza tym to nie kapliczka, to portal nad wejściem do katedry Sagrada Familia w Barcelonie.
Edycja:
A co w tym zlego?Cytat:
Zamieszczone przez suchar
Jakies 90% moich zdjęc to zdjęcia pamiątkowe z różnych, odwiedzonych przeze mnie miejsc. Czy, jeśli dobrze zrobione, są niższej kategorii?
"W domu" fotografuję bardzo niewiele.
Pisząc "pamiątkowe, pocztówkowe" miałem na myśli zdjęcie, które nie jest zdjęciem artystycznym, ale zdjęciem raczej spokojnym mającym znaczenie symboliczne dla autora. Może teraz jest jaśniej :)
A co do tej obróbki, to ja po prostu widzę szum i to mi nie pasuje :/
Pzdr
Rozumiem Cię i dziękuję za komentarze.
Krytyka jest dla mnie równie istotna jak pochwały, jeśli nie ważniejsza.
W końcu na swoje prace nie patrzy się obiekytywnie ;)
Eksperyment z solaryzacją.
Światło i dźwięk.
http://img62.imageshack.us/img62/5402/sidbj6.jpg
Proszę o komentarze.
hmmm
jakby to delikatnie powiedzieć :/
Ściana kiepsko. DO lampy jeszcze wfekt pasuje, ale do ściany już nie.
Ściana była poza GO, pewnie dlatego :/