Niezmiernie mi miło :-) Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze :-D
Wersja do druku
Niezmiernie mi miło :-) Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze :-D
No pieknie. Nie tylko ciekawe miejskie foty nam koleżanka serwuje, ale i za.............ruiny(lub rudery)fabryczne. Nie żebym miał coś przeciwko, wręcz odwrotnie, ale proszę pamiętaj by za daleko nie wchodzić, bo to niebezpieczne miejsca. Tak się składa że odwiedziłać jedną z fabryk, nad której losem ja się mocno pochyliłem i znalazłem na forum wspaniałego sprzymierzeńca.
Zobacz
https://forum.olympusclub.pl/threads/87268-Przędzalnia-Grohmana-szansa-na-wirtualizację"
prawa w toku. A piszę o tym dlatego, bo jak tylko będzie to możliwe, ruszę dalej z fotami zrujnowanych łódzkich fabryk. Może będzie nam.............po drodze.:grin:
A póki co z przyjemnością wróce do Twojego wątku.:grin:
Pozdrowerki
Odwiedzając takie miejsca staram się być bardzo ostrożna, poza tym zwykle nie chodzę tam sama, więc może nic złego mnie nie spotka :-) Zajrzałam do podanego przez Ciebie wątku, jakoś mi wcześniej umknął. Chętnie pomogę jakoś przy projekcie w miarę możliwości. Co jest potrzebne na chwilę obecną?
Dziękuję za odwiedziny i komentarz :-)
Teraz to czekamy na sygnał od maesrto Saboora nt. tego co się z projektem dzieje i czy się jeszcze na coś przydamy(jeśli zechcesz).:grin:
mistrz nas czyta, mistrz jest wszędzie i z rozkazami wnet przybędzie(tak sądzę):grin:
Zaraz napiszę w wątku: O tu czytajcie ze zrozumieniem dla mnie :-D
Dla mnie naj - 37. 39 i 41 też OK.
Powiem Ci, że 40 to jest chyba najbardziej objechany kadr na tym forum :D