No przecież 40D nie może kosztować 6k przy cenie 8k za 5D :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez The z00m
Wersja do druku
No przecież 40D nie może kosztować 6k przy cenie 8k za 5D :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez The z00m
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6374
dostał 59%
e510 64% ;p
tak sobie przejrzałem ten test i zabiły mnie "uszczelnienia" z gąbki. perfidia tej firmy nie zna granic... uszczelnienia przeciw czemu - kurzowi który zalega w pomieszczeniach?
Ale może to nie są właściwe uszczelnienia? Wystaje gąbka, ale pod nią siedzi prawdziwe uszczelnienie?
To nowa jakość uszczelnienia - jak w A700 - tam tez są chyba podobnej jakości ....Cytat:
Zamieszczone przez KaarooL
bo to jest wszystko dziadostwo. jak się używało E-1 przez dłuższy czas, to te zabawki budzą śmiech... chyba sobie uszczelnię E-330, nawalę gąbki i kiedyś tam sprzedam o dwie stówy drożej, bo uszczelniony.
dziadostwo nie dziadostwo, ale rozne rzeczy w noych d300 i 40d sa naprawde cool (chocby duze lcd) - budza moja obawe ze w e-3 tak fajnie nie bedzie: duzy wyswietlacz, dobre iso, live view (nie wiadomo jak z uzytecznoscia tego)... ogolnie trzeba przyznac ze c i n wypuszczaja bardzo ciekawe aparaty i niewiadomo jak e-3 sie w tym odnajdzie, czy znow nie bede mial poczucia ze mimo wszystko nie jest tak dobrze jak byc moze.
mam nadzieje ze e-3 spelni moje wybujale oczekiwania i bedzie kosztowal tyle co d300/40d...
konukera:
o D300 nie pisałem, raczej o kamuniu i soniaku.
D300 pozamiata, najbardziej kamuniarzy... wielu gości ledwo się przefarbowało na czerwony a już myśli o ponownym zakupie żółtej farby...
a nowy OLEK, tak samo jak E-1 będzie ciekawy, solidny, ale jak zwykle opóźniony względem konkurencji. oby był solidny, szybki i się nie wieszał. o resztę się nie martwię, cena też będzie wporzo jak wskazują ostatnie praktyki OLKA.
mi podobaja sie rozne fajne opcje jakie daja: typu zachowanie swiatel przy pomiarze matrycowym, d300 tez ma jakies takie fajne udogodnienia... mi sie takie opcje podobaja... lcd 3 cale tez jest lepsze niz 2,5 cala.. itd itp. coz w koncu niecaly miesiac tylko :-)
konkuera, juz drugi post piszesz o tym wiekszym LCD... Ale zaleta :D 2,5" kontra 3". Rzeczywiscie, pewnie fajniej miec 3", ale sa chyba jeszcze inne cechy aparatu, ktore sie licza ;)
KaarooL, dobry pomysl z tym uszczelnieniem E330 :) Jak bede kiedys swojego sprzedawal, to trzeba o tym pomyslec, moze sie uda za wiecej sprzedac :)