Przecież jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził.:-D
A gdzie dwóch Polaków, to sześć zdań. :-(
itd. :-D
Wersja do druku
Zapisałem się :-)
Zapisałem. Na Śląsku jest jeszcze Robba.
Będę miał chwilę to zrobię ładny wykresik z wysyłką. Generalnie ktoś w województwie dostanie główny pakiet i w miarę możliwości rozdzieli między pomagających egzemplarze i listę klubowiczów wraz z miastami gdzie będzie najlepszy dla nich odbiór. Zgłaszający podają miasta gdzie będzie najlepszy odbiór. Wystarczy skonstruować formułę, która przypisze do każdego pomagającego najbliższe mu miejscowości. Od razu przypominają mi się zajęcia z algorytmów genetycznych...
Tez moge dolaczyc do ekipy na Slasku G......:-)
Też się zapisałem. Nie sądzę, żeby były jakieś problemy z wyborem zdjęć. Gdyby jednak, to dwie rundy w klatce powinny doprowadzić do konsensusu :-). Ja będę się cieszył, że będę miał kalendarz z OlympusClub :-)
Poniżej schemat organizacyjny dystrybucji. Pierwszy wiersz to osoby, które na dzień dzisiejszy zgłosiły się jako pierwsze w województwach. Te osoby otrzymają pakiet do rozdziału pomiędzy pomagających lub do przekazania bezpośrednio klubowiczom. Obrazek będzie się samoczynnie aktualizował w miarę dopisywania kolejnych osób. Trafi też do pierwszego postu, gdzie są wszystkie aktualne informacje.
Przypominam , że jestem z Krakówka jak i wielu OLYMANIAKÓW więc można mi podesłać partię dla krakusów, czy też odwiedzających nasze zatłoczone niemiłosiernie miasto.
Przypominam jeszcze:
pracuję przy Al. Słowackiego (prawie centrum) i każdy bez problemu tam trafi....
Krzysztof - Krakman
Tą kwestie to już Muminkiem dogadacie. Na pewno będzie mu łatwiej. Dopisałem Cię do województwa małopolskiego.
Widzę, że z kujawsko-pomorskiego nikt do dystrybucji się nie kwapi... Co mi tam, zgłaszam się na głównego dystrybutora :)