Odp: cissic - rozne moje zdjecia
dziekuje za komentarze. wakacje sie udaly a narzeczona w tydzien po powrocie ciagle jest w skowronkach:)
faktycznie pan idacy po strzalce w B&W wyglada lepiej, zreszta sporo z tych zdjec bardziej mi pasuje wlasnie w tej kolorystyce (np. 29). 23 to stary budynek za Hard Rock Cafe. namierzylem go juz pare lat temu gdy szwedalem sie w tamtej okolicy z kumplami przed Meczem Portugalia - Polska
Ciekawe zdjęcia z przyjemnością obejrzałem.
8 załącznik(ów)
oczywiscie Lizbona to tez zwierzeta a jest ich tam naprawde calkiem sporo. zdjecia sa raczej przygodne, prawie wszystkie sa strzelone w pelnym sloncu. czasem nie ograniam swiatla na OM 135 dlatego wybaczcie mi prosze delikatne przepalenia. wszystkie "dalekie" to oczywiscie OM 135mm f2.8. do psich kadrow uzywalem ZD 9-18
42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Cytat:
Zamieszczone przez
robert1088
Psy są wystrzałowe :)
psiaki to wdzieczny temat. czasem taki warknie, ale przeciez mnie nie rozszarpie. ciekawosc prawie zawsze zwycieza. lubie takie spotkania
5 załącznik(ów)
ze zwierzakow mam jeszcze kilka strzalow z najwiekszego oceanarium w Europie. temat dosc ciezki za wzgledu na panujaca ciemnosc i spora ilosc biegajacych wszedzie dzieci. jesli ktos "bedzie w okolicy" i znadzie chwilke na wycieczke to polecam. wszystkie zdjecia robilem OM 50mm f1.4. rozdymka jest trosze poruszona, ale to urocza rybka wiec zalaczam:)
50, 51, 52, 53, 54
6 załącznik(ów)
ostatnie dwa to zamek Maurow w Sintrze. samo miasteczko jest przesliczne, moze nawet najladniejsze w jakim bylem
55, 56, 57, 58, 59, 60
8 załącznik(ów)
tym razem znowu ulice Lizbony. wszystkie strzelone z ZD 9-18. wszystkim modelom czegos brakuje:)
60, 61, 62, 63
5 załącznik(ów)
Portugalski pawilon na expo 98 i "okolice" + most Vasco da Gama
64, 65, 66, 67
most bardzo pocztówkowy - i o dziwo lepszy w kolorze : ) Uwagę zwraca również 59 (żółto - czarne) - szkoda że niebo nie uraczyło Cie jeszcze pomarańczem było by wtedy niezwykle : D
ps.
Oglądając Twoje zdjecia mam wrażenie spójności i to że robiła je jedna osoba - wyczuwam charakterystyczne podejście (styl?)
Pozdrawiam